Nipte en zure nederlaag in Leeuwarden

FC Eindhoven heeft de zege op koploper NEC geen goed vervolg kunnen geven. In Leeuwarden werd met 3-2 verloren van SC Cambuur.

Zuur en onnodig dat waren wel de woorden die we na afloop veelal hoorde. De 35 meegereisde supporters zagen Cambuur 1 minuut voor tijd alsnog winnen en dan duurt de terugreis toch nog net iets langer..

Toch speelde FC Eindhoven, zeker voor rust, weer een goede pot voetbal. Voor rust had de wedstrijd misschien zelfs al wel in Eindhovens voordeel beslist kunnen zijn. Vooral Kabangu en Lieder waren kansrijk.

Na rust zagen we een ander FC Eindhoven en Cambuur. De 0-1 voorsprong werd binnen 5 minuten omgedraaid en FC Eindhoven moest weer in de achtervolging. Nadat Lieder Eindhoven nog op 2-2 had gebracht leek een puntje nog een goed resultaat. Helaas besloot Cambuur anders…

Morgen speelt FC Eindhoven alweer het volgende duel. Ditmaal komt de Graafschap op bezoek. Hoewel het seizoen al voorbij lijkt te zijn, zijn goede resultaten de komende wedstrijden toch gewenst.