Pijnlijke nederlaag in Groesbeek

FC Eindhoven had hele goede zaken kunnen doen afgelopen maandag. Maar Eindhoven was weer even Eindhoven. Een nederlaag bij rode lantaarndrager Achilles’29…

Alhoewel het duel spectaculair was te noemen was het voetbal niet goed. Toch liet FC Eindhoven (vooral in de 2e helft) zien over veel meer kwaliteit te beschikken. Daar had de thuisploeg echter maling aan. Na 90 minuten stond er een 4-3 uitslag op het scorebord en verloor FC Eindhoven naast de wedstrijd ook nog Uiterloo met rood.

Met vrijdag FC Oss dat op bezoek komt zal het zaak zijn om het positieve gevoel van de laatste weken weer terug te krijgen. Thuis loopt het goed, maar om hoog te willen eindigen zal er ook resultaat geboekt moeten gaan worden in uitwedstrijden.

Vrijdag is de support van iedereen weer nodig. Ben erbij!