Stand van zaken

Stand van zaken

FC Eindhoven start op 20 Juli aan het nieuwe seizoen. Vanwege de corona crisis zal veel nog onduidelijk zijn. Mogen supporters bij de eerste training aanwezig zijn? Wat zijn de regels? Vallen er clubs om? Komt er een tweede golf van het coronavirus, en wat gaat dat betekenen voor het stadionbezoek? Veel vragen dus nog. Qua selectie is er inmiddels wel al wat duidelijk, een overzichtje:

Selectie 2020/2021

Inmiddels heeft FC Eindhoven een selectie die bestaat uit 13 contractspelers en 1 speler die op amateurbasis uit gaat komen. Dat wil zeggen dat FC Eindhoven volgens het nieuwe licentiereglement nog 1 contractspeler nodig heeft. Volgens het Eindhovens Dagblad zou daarvoor Colin Seedorf in aanmerking zijn. De selectie voor komend seizoen bestaat uit de volgende spelers: Swinkels, Peijnenburg, Biemans, Amevor, Ze Pedro, vd Eynden, Vermeulen, de Rooij, van Kleef, Idzes, vd Sande, Sleegers en Botermans. Op amateurbasis ligt Joao vast.

De selectie zal sowieso aangevuld worden met spelers die (mogelijk ook) actief zullen zijn in het FC Eindhoven onder 21 team. Denk hierbij aan Borgmans (afgelopen seizoen 3e doelman), Huybers, de Meij etc.

<

1 Reactie(s)

  1. Avatar
    juli 13, 2020

    Dank voor de update. Hoewel waarschijnlijk niet haalbaar: wat zou het toch mooi zijn als er een sponsor opstaat en we een paar extra spelers kunnen aantrekken. Daarmee zou je een forse stap naar boven kunnen zetten.