Voorbeschouwing: Derbyday!

Voorbeschouwing: Derbyday!

Nog iets meer dan twaalf uurtjes en dan trapt men op de Braak af. Helmond Sport en FC Eindhoven spelen de Derby van Zuid-Oost Brabant.

Een wedstrijd op zichzelf. Ondanks dat FC Eindhoven, volgens de huidige stand, favoriet is voor dit duel zegt het helemaal niets over het verloop van dit duel. Helmond Sport zal er alles aan willen doen om de eerste driepunter van het seizoen te pakken. Een wedstrijd waarbij passie en strijd worden gevraagd, misschien nog wel meer dan goed kunnen voetballen.

Helmond Sport haalde uit de eerste vier duels slechts 2 punten. Toch lijkt de ploeg een stuk sterker dan vorig jaar. Met tegenstanders als NAC, Almere, Volendam en Excelsior heeft het ook niet de makkelijkste start gehad. FC Eindhoven zal vol zelfvertrouwen zitten, met 10 punten uit vier duels is het mede koploper en kan het bij een zege zelfs alleen aan kop komen.

FC Eindhoven zal het in ieder geval moeten doen zonder Janssen, Faber, van der Sande, Ze Pedro en Kaj de Rooij. Moses Makasi en Flor van den Eynden zitten voor het eerst bij de selectie.

Voor de supporters die meegaan, laat je horen! De steun zal hard nodig zijn!

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.