Zure nederlaag in Venlo

De KNVB krijgt regelmatig kritiek omtrent de scheidsrechters. Scheidsrechter Lindhout zal daarin vast ook vaak genoemd worden. Deze man zorgde gisteren voor een belachelijke beslissing, met FC Eindhoven als slachtoffer.

VVV was de betere ploeg, kreeg de beste kansen, maar tot de 69e minuut was de stand nog altijd 0-1 in het voordeel van FC Eindhoven. Scheidsrechter Lindhout had waarschijnlijk een 1 op zijn toto formulier gezet, want die besloot de wedstrijd even flink te beïnvloeden. Voor een enorme fopduik en harde schreeuw gaf hij VVV een penalty en besloot tevens “dader” Nieveld zijn 2e gele kaart te laten zien. De Kogel schoot het cadeautje hard binnen. In blessuretijd zorgde Randy Wolters voor extra zout in de wonden, hij schoot VVV naar de 2-1 zege…

Eindhoven kan deze week de wonden likken en zich klaarmaken voor het thuisduel van a.s. vrijdag tegen laagvlieger Almere City.