Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

<

3.122 Reactie(s)

 1. Avatar
  oktober 22, 2019

  Toch apart dat in derby’s de ploeg het zo laat afweten.
  Hoewel je er gisteren uiteindelijk gewoon wordt ingefloten.

 2. Avatar
  oktober 21, 2019

  Duidelijk dat zoveel geblesseerde spelers niet opgevangen kunnen worden. Het gemis is groot. Met het overgebleven materiaal zal het lastig worden mee te strijden om een plaats bij de 1e 10 ploegen.

 3. Avatar
  oktober 21, 2019

  Leuk dat we een thuiswedstrijden goed voor de dag komen en er een leuke pot van maken voor de toeschouwers Maar in uitwedstrijden is het nog altijd een drama. Vandaag weer met nul punten naar huis hoewel op het eind de 1-2 dichterbij was dan de uiteindelijke 2-1. Feit is dat we weer veel te veel doelpunten tegen krijgen en dat we hard op weg zijn naar het rechterrijtje. Dat ziet er niet goed uit.

 4. Avatar
  oktober 21, 2019

  Leuk dat we een thuiswedstrijden goed voor de dag komen en er een leuke pot van maken voor de toeschouwers Maar in uitwedstrijden is het nog altijd een drama. Vandaag weer met nul punten naar huis hoewel op het eind de 1-2 dichterbij was dan de uiteindelijke 2-1. Feit is dat we weer veel te veel doelpunten tegen krijgen en dat we hard op weg zijn naar het rechterrijtje.

 5. Avatar
  oktober 19, 2019

  Spannende pot verhoogt de aantrekkelijkheid. Inzet en gezonde agressiviteit is een groot deel van het voetbalwerk. Ditmaal veel minder een stapje te laat. Overwinning van het collectief. Eindelijk haalde Karim Essikal zijn oude niveau in een wat meer naar voren geschoven positie, omdat Maarten erachter zat. Maarten oogt wat houterig, maar vulde de middenveld positie goed in met zijn spelinzicht. Dat hij een uitstekende pass heeft, hebben we eerder gezien. Ook Moses speelde als linksback verdienstelijk. (nuttige gele kaart gepakt) Complimenten voor de ts vanwege de vooruitgang van Rigino Cicilia, you’re breaking my heart… (liedje van Simon en Garfunkel) Rigino vormde een goed aanspeelpunt, won kopduels enn was niet van de bal te zetten.
  Mooi de herdenking aan Wim en Toon met een ingetogen minuut stilte.
  Inderdaad de vorderingen van de aangekondigde contractbesprekingen met Kaj liggen onder het nieuwe tapijt van Jan Louwers.

 6. Avatar
  oktober 19, 2019

  Ieder zijn ding Hanske. Voor goed voetbal is het Jan Louwers Stadion niet altijd de beste optie. Ik kom voor de club, Mijn vrienden en het avondje uit. En daar hoort dat biertje bij!

 7. Avatar
  oktober 19, 2019

  We komen voor het voetbal webmaster en bier komt op de tweede plaats 🙂

  Laat de beleidsbepalers zich maar met andere zaken bezig houden.
  Is trouwens Kay de Rooij nog steeds niet gecontracteerd???

 8. Avatar
  oktober 19, 2019

  Door de late 2-2 voelt het als 2 verloren punten. Wel genoten van de inzet, manier van voetballen en de twee hele mooie doelpunten.
  Gelukkig ook een goed gevuld stadion, duurt alleen wel stuk langer om aan bier te komen (aandachtspunt voor de beleidsbepalers).
  Maandag op bezoek bij Jong PSV. Hopelijk gaan we het daar in een uitduel ook laten zien.

 9. Avatar
  oktober 19, 2019

  Ik zal als eerste maar de aftrap doen.
  Ik heb gisteren genoten van de wedstrijd FC Eindhoven tegen N.A.C.
  Hoewel de eerste helft niet denderend was, speelden onze blauwwitten een geweldige tweede helft.
  Met een beetje geluk hadden we drie punten binnen gehaald, maar al met al kan ik vrede hebben met een gelijkspel. De nieuwe ingepaste spelers maakten de achterhoede zeker niet slechter, hoewel Flor van den Eijnden af en toe binnen het strafschopgebied toch wat teveel risico nam met zijn ingezette slidings.
  Sommige scheidsrechters trappen daar nu eenmaal in en geven bij een tuimeling van de aanvaller direct een strafschop.
  Al met al een leuke pot voetbal gezien. Op naar a.s. maandag. Met dezelfde inzet moet een goed resultaat mogelijk zijn.

 10. Avatar
  oktober 17, 2019

  Brandts maakt een aantal wijzigingen maar door de afwezigheid van onder andere Ze Pedro, vd sande, Idzes en waarschijnlijk Daniels kan hij ook (aanvallend) niet heel veel wijzigen.

  NAC zit in een positieve flow waarbij het vooral achterin erg goed staat. Als FCE een punt weet te behalen hebben ze het denk ik heel goed gedaan.

  Hopelijk komt er morgen nog wat publiek kijken. Het uitvak zit helemaal vol, helaas laat de (voorlopige) kaartverkoop voor de thuistribunes een wat andere trend zien…