Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

Geef een reactie

2.967 Reactie(s)

 1. Avatar
  oktober 27, 2019

  Na 12 wedstrijden kunnen we wel een kleine tussentijdse analyse van het (al verloren?) seizoen maken. Na een beloftevol begin met sterkhouder Van den Boomen is de weg naar onderen ingezet. Aangezien de spelers zich 100% inzetten kan niemand hen iets verwijten. Er vallen mij echter wel een paar zaken op, die hier ook al eerder benoemd zijn:
  – in 5 van de twaalf wedstrijden krijgen we in de laatste 10 minuten een of meer goals. Maar een keer deerde dit ons niet(gae), andere keren koste dit ons punten. Of dit ligt aan kwaliteit, fitheid?
  – veel geblesseerde spelers. Dit terwijl er vorig jaar vrijwel geen blessures waren. Is er een verandering in de belasting, de medische staf gewijzigd. Of gewoon heel, maar dan ook heel veel pech?
  – het gemis van een balafpakker op het middenveld, die ervoor zorgt dat de andere middenvelders aan voetballen toe kunnen komen. Zeker na het verlies van Boom is het de achilleshiel van onze selectie, ondanks dat vooral Bourard zich prima heeft ontwikkeld.

  Mocht onze FCE in de winterstop bereid zijn om te investeren zou ik dan ook het middenveld als prioriteit nemen. Als we dan ook nog het geluk hebben van een fitte selectie maken we kans op een mooie tweede helft van de competitie.

 2. Avatar
  oktober 27, 2019

  Waarom gaan wij nu al drie keer op rij in de laatste minuten onderuit, zie NAC, jong PSV , en fc Almere , pech? te weinig ervaring?, conditie? had zo maar 4 punten kunnen schelen.
  Wet van Murphy : als het niet goed gaat, gaat alles net niet of slecht, de hoek waar de klappen vallen. Met al die geblesseerden wens ik de technische staf veel sterkte en moed voor de komende weken.
  Misschien kan de heer Wijsman met zijn wijsheden nog wat licht in de schemering brengen.

 3. Avatar
  oktober 26, 2019

  Vooraf weinig verwacht. Nu achteraf balen. Puntje zat erin.

 4. Avatar
  oktober 24, 2019

  Met een gehavend team hadden we ook zomaar van Pee Es Vee kunnen winnen. Dus waarom niet in Almere? Factor geluk is groot in de Keuken Kampioen Divisie. Met al die geblesseerden en schorsing kan het volgende team zo maar verschijnen: Achter: Seedorf, vd Eijnden, Biemans en Vermeulen. In het midden: Moses Essikal en Bourard. En voor: van Rooij (of op het middenveld) Cicilia en Daniëls.

 5. Avatar
  oktober 24, 2019

  Morgen met een erg gehavend team naar Almere. Als je dan leest dat die al 10 wedstrijden op rij ongeslagen zijn in thuiswedstrijden dan zal het niet gemakkelijk gaan worden…

  Zaak is om de komende weken de schade te beperken in de hoop dat de geblesseerde jongens snel(ler) terugkeren..

 6. Avatar
  oktober 22, 2019

  Vanwege de nieuwe privacywet mag een club dat sowieso niet communiceren. De speler zelf zou dat eventueel wel mogen. Maar ga er maar vanuit dat die er vrijdag niet bij zijn, net als Peijnenburg vanwege een schorsing.

 7. Avatar
  oktober 22, 2019

  Ik ben eigenlijk benieuwd naar de aard van de blessures van Lopes en Sleegers. Liggen zij er langdurig uit???

 8. Avatar
  oktober 22, 2019

  Jammer van de nederlaag maar ook dom, zowel de eerste goal als de tweede was onnodig,
  Moses is geen back en bij de 2e goal laat iedereen de man lopen, gewoon even tegen aan lopen, overigens zag Swinkels er niet fris uit bij de 2e goal.
  Beroerd dat we steeds de boot ingaan tegen laaggeplaatste ploegen.
  Ook merkwaardig dat we zo slap aan de wedstrijd beginnen, wees kerels en zet in.
  Geblesseerde spelers zijn geen excuus.
  Ik hoop op beter. Overigens missen we een regisseur in het elftal.

 9. Avatar
  oktober 22, 2019

  Eerste helft was inderdaad een slappe vertoning. Net de beelden nog eens bekeken en strafschop voor jong PSV was m.i. terecht. Tweede helft werden we wat feller waardoor meer gevaarlijke situaties voor de Psv-goal ontstonden. De blauwwitten verdienden zeker één strafschop, maar misschien wel twee. Onbegrijpelijk dat dit soort scheidsrechters op betaald voetbalniveau mogen fluiten.

 10. Avatar
  oktober 22, 2019

  Eerste helft lieten we het qua felheid afweten. Tweede helft was er genoeg strijd en kansen voor de overwinning. Inderdaad dubieuze strafschop, terwijl Kaj de Rooij een strafschop werd onthouden. Bovendien was de overwinningsgoal iets van het midden van de goal te machtig voor Ruudje (denk op het verkeerde rechterbeen stond). Samy was onfortuinlijk met zijn kansen. De factor geluk… Winnen we dan heeft niemand het over de blessures. Nederlaag tegen de roodwitte vijand doet pijn. Temeer daar we zakken voor een plaats om de prijzen.