Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

Geef een reactie

2.967 Reactie(s)

 1. Avatar
  november 02, 2019

  Hr. Wijsman, is op zijn wenken bediend, Cicilia de 1-1 en 2-1.
  Betreffende Sleegers, als je goed luistert naar het interview met heer Brandts dan is Sleegers pas na de winterstop speelklaar.
  Daarom is het contracteren van de Rooij noodzakelijk, tenzij hij zelf anders wil, voor een contract zijn 2 partijen nodig.
  Blij met de 3 punten en flink gewerkt.⚽️⚽️

 2. Avatar
  november 02, 2019

  Drie punten in de zak. Moeizaam, maar na een slechte eerste helft een betere tweede helft en strijdend tot het einde. negen punten meer en je staat bovenaan, negen punten minder en je staat een na laatste. Alles is nog mogelijk.

 3. Avatar
  november 01, 2019

  Onze leermeester is beter geïnformeerd dan ik, dat Marcel Lopes bij de selectie zit. Minder goed is het gerucht, dat Joey Sleegers maandenlang is uitgeschakeld. Trouwens een mooie actiefoto van technicus Kaj woensdag in Edje. Zou onze goed geïnformeerde webmeester weten, of Kaj zijn pen in de aanslag heeft? Vanavond gaat om 21:45 de maan schijnen. Zou he leuk vinden als Cicilia, you,re breaking my heart, de winnende scoort.

 4. Avatar
  oktober 31, 2019

  Morgen sluiten (als het goed is)Biemans , Idzes en Lopes weer aan bij de selectie. Zo heeft Brandts weer ietsje meer wisselmogelijkheden. Om aan te haken met het linkerrijtje telt alleen de winst.

 5. Avatar
  oktober 30, 2019

  De herfst zal schitterend zijn. Inderdaad goede prestatie tegen een van de beste amateurploegen. Het blijkt, dat we een brede vrij gelijkwaardige selectie hebben, uiteraard door blessures wel uitgedund. Bijv. Alvin Daniëls is min of meer gelijkwaardig aan Marcelo Lopes. Tevens groei van Riginio Cicilia. En Flor van de Eijnden ontwikkelt zich. De beelden gezien en dat bevestigt het talent van Kaj de Rooij, zoals de tv verslaggever hem noemt. Kaj heeft een uitstekende baltechniek, die weinig spelers hebben. Dus gaat hij in de winterstop gratis de deur uit? Het duurt wel lang, voordat de inkt van zijn contract droog is.

 6. Avatar
  oktober 30, 2019

  Is het financiële verslag van 2019/20 al klaar? Mooie overwinning gisteren. We hebben er een aantal sterkhouders bij lopen. Top dat we met zoveel geblesseerden toch door zijn. En we moeten vrijdag 3 punten halen!

 7. Avatar
  oktober 29, 2019

  Het is koud Ruward haha.

  Lekkere mentale opsteker voor iedereen bij de club. 0-4 Bij de nummer 2 van de 2e divisie met zoveel sterkhouders afwezig is een knappe prestatie. Maar nu vrijdag, in mijn ogen ook veel belangrijker.

 8. Avatar
  oktober 29, 2019

  Mooie overwinning in het bekertoernooi, proficiat.

 9. Avatar
  oktober 29, 2019

  Last van de herfst Tom?

 10. Avatar
  oktober 28, 2019

  Helaas zijn de blessures pure pech. Maar door de langdurig afwezige (sowieso je gehele voorhoede) kun je dit seizoen inderdaad wel vergeten.