Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

<

3.122 Reactie(s)

 1. Avatar
  december 06, 2019

  Wat een teleurstellende prestatie tegen Volendam.
  Ik vraag me af van wat er aan de hand is.
  Wat een kinderlijk voetbal van de Fc.
  Ik begrijp er niets van.
  Technische staf kan zich dit aantrekken maar ook de spelers, er zijn er nogal wat die geen contract waard zijn.
  Werk aan de winkel, door wie?

 2. Avatar
  december 06, 2019

  Nieuwe Hoofdscout , is inderdaad noodzakelijk in mijn ogen zal dat iemand moeten worden die de regio goed kent en ook ervaring heeft in het amateurwereldje en dan met name in de Beloften competitie. Want wat budget betreft zullen we daar toe moeten slaan. Ik heb ook liever Piet de Visser maar dat gaat het niet worden wat betreft. Dus laat de namen maar komen.

 3. Avatar
  december 06, 2019

  Kan me vinden in het gedachtegoed van Marc Scheepers. Zo smal is de selectie inderdaad niet. De meeste posities zijn dubbel bezet. En wat willen we met een spelersbegroting van 1,1 miljoen? En Marc heeft goed naar me gelezen, dat verdedigen vooraan begint (ha, ha). Eigen scouting opzetten is een goede zaak, dan ben je minder afhankelijk van wat er via zaakwaarnemers aan komt waaien. En wat tips betreft, vermoed ik, dat Marc ook getipt is op twee spelers van de amateurs van onze blauwwitten. Inderdaad paniek lost niets op. Bovendien is Koning Voetbal grillig als het weer. Onze wedstrijd vanavond is live op tv. Contractbesprekingen. Roept u maar, wie wel en wie niet?
  Onze Narris heeft de bus al geparkeerd: toet, toet.

 4. Avatar
  december 06, 2019

  Laat ik op deze regenachtige ochtend het gevoel hebben dat we gaan verrassen …….
  De avond gaat heel mooi eindigen . Zorg dat je er ook bent.
  Tijd voor een ommekeer .

 5. Avatar
  december 06, 2019

  Goed dat Scheepers naar buiten toe rust wil blijven uitstralen maar mag toch hopen dat het intern flink heeft geklapperd afgelopen dagen. Wedstrijden als tegen Top Oss (maar eerder ook Helmond Sport uit) zijn echt duels waarbij ze flink door de ondergrens zijn gegaan en kun je niet accepteren. Verschuilen achter blessures is te makkelijk, en ja we missen een paar belangrijke schakels.
  Vanavond heeft de ploeg kans om zich te revancheren tegen een goede ploeg. Revanche kan ook met een nederlaag. Door te laten zien dat je 90 minuten lang alle korrels van het kunstgras af loopt!

 6. Avatar
  december 06, 2019

  Vandaag tegen de wijdbroeken uit Volendam een puntje zou een opsteker zijn na de afgang in Oss! Kijkend naar het voetballend vermogen van het team van Wim Jonk en zijn spelende palingvissers het volgende:
  ” Ik zou dus de bus parkeren, zoals hedendaagse coaches hun verdedigende tactiek proberen te verklaren”

 7. Avatar
  december 03, 2019

  Opvallend het verschil in visie tussen Narris en Niek. Narris ziet matige kwaliteiten en Niek nog voldoende op een verdedigende middenvelder na. Je mag daaruit concluderen, dat Narris denkt, dat Long Tall Ernie er weinig aan kan doen en Niek denkt, dat Ernie daar wel invloed op kan uitoefenen. Onze Fransofiel ziet het individuen en begint over kansen voor Flor en Menno. Zelf zit ik daar tussen in. Ik voeg daaraan toe, dat het vaak mis gaat in het verdedigen in de zone (met dank aan mijn buurman) en dat begint vooraan. Als er dan niet goed door gedekt wordt, dan ontstaat er een zee van ruimte voor de tegenstander. Mijn buurman beweert, dat wanneer een ploeg dit niet goed beheerst je beter kunt overstappen op mandekking. Onze verdedigers zijn niet snel en dan is een goede dekking daaraan vooraf van belang.
  De roep om versterkingen kent vraagtekens. Namelijk het budget. (het kostte al grote moeite om geld los te peuteren voor een contract voor Kaj) En wie is een haalbare versterking? Goede verdedigers zijn schaars. En haal maar eens een betaalbare box to box middenvelder. (had de leiding niet Moses daarvoor aangetrokken?) We missen inderdaad een leider, die in het veld aanwijzingen geeft. En de ts is ook niet sterk met ingrepen tijdens de wedstrijd. Ik denk, dat Ernie een plan vooraf heeft, maar weinig inzicht heeft, hoe een wedstrijd te doen kantelen. Hij is trouw aan zijn plan. Ik twijfel ook aan de zelfkritiek van Ernie om te kijken, wat heb ik verkeerd gedaan en hoe kan het anders? Hoewel ik dank, dat hij nu Maarten Peijnenburg slachtoffert vanwege zijn verkeerde balaanname en zal je Flor, Fransoos, een kans krijgen. Menno of Ruudje, zegt u het maar? Ik verwacht niet, dat Ernie zijn aanvoerder passeert. Wij weten niet, wie op de training beter presteert. Het enige, wat we weten is, dat Menno aan het eind van het vorig seizoen een goede keeper bleek te zijn. Er valt wat voor te zeggen om ons Ruudje, ook een man van de club geworden, te handhaven met op de koop toenemen zijn wisselvalligheid. Het nieuwe seizoen zou je dan kunnen kiezen om voor Menno te gaan. Want je hebt een punt Fransoos, een talent moet je niet laten verkommeren op de bank. Menno liet een paar jaar gelden in de nacompetitie bij Dordrecht zien een groot talent te zijn. En tot slot hoop ik, dat er geen kapers op de kust zijn, die er met onze beste speler vandoor gaat in de winterstop.

 8. Avatar
  december 03, 2019

  Op het verdedigende deel van ons middenveld na ben ik eigenlijk niet eens zo negatief over onze selectie. Probleem is echter dat wij dit seizoen niet normaal veel langdurige blessures(baart me toch wel zorgen dat we zoveel blessures hebben, toeval begint toch een te groot woord te worden in deze) hebben waardoor we geen enkele keer met onze basiself hebben kunnen spelen. Ik blijf erbij dat wanneer iedereen fit is(er vanuit gaande dat Ze Pedro een goed linksback is) dat we met een gerichte aankoop van een goede, wendbare verdedigende middenvelder(liefst nog een leider type) best een aardige eerste 11 op de mat kunnen zetten. Dan zullen we vanzelf zien dat enkele spelers die nu teveel moeten brengen gezien hun capaciteiten beter uit de verf komen.

  Weet niet of we na de winterstop weer een fitte selectie hebben, zo ja dan kunnen we zomaar een mooie tweede competitiehelft tegemoet gaan.

 9. Avatar
  december 02, 2019

  Snap dat er op bepaalde posities niet veel keus (meer) is. Misschien toch alvast wat meer toekomst gerichter werken. Hoe lastig ook, het zou bijvoorbeeld het overwegen waard zijn om Menno Bergsen te laten keepen. Hoor van iedereen dat het een erg goede keeper is maar als hij geen kans krijgt, is hij straks weg en gaat een andere club er mee lachen. Zelfde geldt ook voor v.d. Eynden en zo zijn er misschien wel meer. Als Narris gelijk heeft (rechterrijtje realistisch) kun je je geld beter bewaren voor het komende seizoen i.p.v. een (paniek) huur/koop in de winter. Nu ruim de tijd voor technische staf en directeur om alvast om je heen te kijken.

 10. Avatar
  december 01, 2019

  Ingrijpen hoeft niet altijd te betekenen dat er koppen moeten rollen. Maar het is wel tijd dat er ingegrepen word. En als je als Technisch manager roept dat top 5 haalbaar is mag je daarop aangesproken worden.
  Hoe kan het dat wedstrijden inspiratieloos worden verloren? Het ontbreken van een “leider” merk je wel eerder dan begin December. Blessures zijn pure pech, maar kwalitatief kom je tekort en heb je dus een veel te smalle selectie samengesteld. In de winter moet je dus alsnog een vervanger halen voor Branco, een leider. Mogelijk dat je dan met de herstelde Idzes, Sleegers en vd Sande nog iets van dit seizoen kan maken. Maar er moet IETS gebeuren.