Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

<

3.122 Reactie(s)

 1. Avatar
  november 25, 2019

  Van meerdere personen vernomen, dat er door Ernie Brandts zwak getraind wordt. Dit gerucht kan alleen ontzenuwd worden, wanneer de directeuren hun licht hierover doen schijnen op waarheidsgehalte.
  Inderdaad geen schande om te verliezen van de bovenste. Wel teleurstellend, dat Ernie niet ziet of iets doet aan opnieuw de zwakte in het zone verdedigen. Zo was het in de tweede helft voor nummer 20 Robin Maulun een speeltuin. Hij had zelden een speler van ons bij zich. En dat heeft niets met kwaliteiten te maken, maar met tactische afspraken. Met buurman hierop gelet, hoe dat kwam. Bijv Cas Faber denkt door op de nummer 6 (Mees Hoedemakers), waardoor Maulun volledig vrij staat, omdat onze centrale verdediger niet doordekt. Dat creëert een enorm overwicht op het middenveld. Natuurlijk is dat niet het enige. Mijn buurman zegt, dat mandekking meer duidelijkheid biedt. Uiteraard kun je dan ook duels verliezen. Het aantal tegengoals toont aan, dat het niet goed gaat in de zone. En dan de wissels na de achterstand. Enie wisselt alleen een rechtsbuiten voor een rechtsbuiten en een centrale verdediger voor een centrale verdediger. Dan verander je tactisch niets. Ik denk, dat Ernie een vastomlijnd plan heeft en niet het tactisch inzicht om in het moment zinnig in te grijpen. Uiteraard kun je dan ook van de koploper verliezen. En staan we met 0-2 achter. Corner voor Cambuur. Alle 11 onze spelers terug. De bal wordt naar voren geschoten en is de bal prooi voor de verdedigers van Cambuur, want er is niemand van ons op het middenveld of voor. Dan kun je nooit met een counter scoren.

 2. Avatar
  november 23, 2019

  Onthutsend zwak. Geen ideeën, geen agressie en telkens een stap te laat. Tegen dit Cambuur Is het geen schande als je verliest maar de manier waarop is zeer teleurstellend.
  Als je de wedstrijd op Fox nog eens goed bekijkt , doet het pijn aan je ogen.
  Ik hoop dat we snel weer compleet zijn, willen we nog een rol spelen in de nacompetitie.

 3. Avatar
  november 23, 2019

  Laatste 2 lijkt enkel zo doordat je gewoon niet in die gelegenheid komt. Cambuur maatje te groot, sterk elftal. Staan niet voor niets bovenaan.

 4. Avatar
  november 23, 2019

  En conditietekort…..en een keeper die bij hoge ballen niet uitkomt……en slordig in de passing……en te laat storen…….en……..

 5. Avatar
  november 23, 2019

  Geen kans tegen een sterk Cambuur

 6. Avatar
  november 20, 2019

  Dan mogen onze jongens de 0 gaan houden tegen de scorende jongens uit Ljouwerd. De statistieken zijn gunstig. Hopelijk de sterren ook. Dat de tune voor Rigino opnieuw mag gaan schallen. Wie weet wordt hij dan nog publiekslieveling. Dat harten voor hem mogen breken.
  Ik heb altijd een zwak gehad voor de Witte Tornado, Rots Rossen. Hij toont zich dankbaar, dat hij heeft mogen aanschuiven bij de technische staf. Hij heeft in de loop der jaren een zwak voor ons kluppie ontwikkeld. Ik hoop, dat deze “eigen” kweek net als Pascal, eigen kweek is ooit hoofdtrainer van ons kluppie zal worden. Ik denk, dat dit een goede greep is, omdat hij de club kent, tactisch sterk en een sympathieke gast is. Hij zal eerst zijn papieren moeten halen.

 7. Avatar
  november 16, 2019

  Jur: De beelden die ik op mijn netvlies heb zijn beperkt daar ik deze kon aanschouwen in het enige voetbalcafe in de Koog op Texel! Toch viel me op dat aan impulsieve redding Ruud een amateurische dekkingsfout door het centrale verdedigings duo vooraf ging! Buiten deze en nog wat kleine kansjes was Us MVVke niks, nop en niemendal! Mijn standpunt t.a.v. De FCE defensie blijft onveranderd! 1 keer de nul zegt niets, 10 keer de nul houden zegt alles!

 8. Avatar
  november 16, 2019

  Liever 3 punten met matig voetbal dan 0 met goed. De druiven van De Hulk waren zuur. Sprak wat denigrerend over ons: “Met verstoppertje spelen kunnen we “zelfs” niet van Eindhoven winnen. Sowieso speelde hij irritant, zoals met een Schwalbe op zoek naar een strafschop en in duels zijn kont zetten of zich laten vallen door een vrije schop uit te lokken. Bart Biemans (tweebenig) bleef er stoïcijns onder. Ditmaal een belangrijke redding van publiekslieveling Ruudje. Bij 0-1 zou het moeilijk geworden zijn. Wat is het toch met onze 1e helften? Goed gevonden van de stadionspeaker om na de goal van Cecilia de song van Paul Simon uit de speaker te knallen. Leuke jongen die Kerkrat Regino, die uitgebreid de tijd nam na afloop voor een jonge supporter. Onze sterspeler Kaj de Rooij kende een matige eerste helft. Laatste kwartier liet hij zien, dat hij uitstekend aan de bal is. Je kunt hem bijna overal op het middenveld en aanval neerzetten. (spits niet, daar mist hij het fysieke voor). Zelf denk ik, dat hij ook uitstekend als een nummer 10 kan fungeren, omdat hij een actie heeft, kan kaatsen met een spits en kan scoren. We hebben de nul gehouden. Lag dat aan de zwakte van MVV of aan onze kwaliteiten Narris? Marcelo Lopes viel goed in en volgende week Samy terug, dat geeft meer mogelijkheden voor de technische staf en maakt het niet gemakkelijker om te kiezen of te schuiven.

 9. Avatar
  november 16, 2019

  110 jaar oud en 3 punten erbij!

 10. Avatar
  november 15, 2019

  Geen familie van Angela. Met je uitspraak te weinig kwaliteit zeg je eigenlijk, dat Long Tall Ernie er weinig aan kan doen. Dus het maakt voor jou niet uit Narris wie er achter in staat? Of je nou mandekking of zonedekking speelt? Meer of minder zekerheden inbouwen, het maakt niet uit? Swinkels of Bergsen, het maakt niet uit? Het is een plaagstootje, want ik denk, dat je ook wel je voorkeuren hebt. Het blijft altijd keuzes maken met voor- en nadelen. Bijv. Speelt een tegenstander met 4 man op het middenveld, hoe probeer je dan toch de regie te houden? Dat kan bijv. door een verdediger op te schuiven, of een aanvaller te laten zakken. In ieder geval zijn we het eens, dat er in de zone veel fout gaat. Aan de ts de moeilijke taak hier iets aan te doen.
  Helaas Samy geschorst. De ts kan kiezen voor de multifunctionele Kaj op het middenveld als spelbepaler en Lopes op de vleugel. Ik denk, dat Ernie zo min mogelijk wijzigt en Cas Faber laat spelen voor Samy en Kaj links voorin houdt. Hopelijk heeft De Hulk zijn vizier niet op scherp staan.
  Succes mannen!!!