Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

<

3.122 Reactie(s)

 1. Avatar
  november 30, 2019

  De wet van Murphy. Nu ook Seedorff langdurig absent is, zit nu je eenmaal in de hoek waar klappen vallen en is het vrij moeilijk om snel uit een dergelijke impasse te komen. Tel daarbij op dat er een matig kwalitatieve selectie ( incluis afwezigen ) staat en geen aantoonbaar leiderschap bij de enkele toonaangevende spelers die wel speelbaar geacht worden, moet je geen wonderen verwachten. Enkele maanden geleden hosanna roepen en nu koppen eisen van verantwoordelijken ( Brands en Scheepers ) vind ik te snel door de bocht. Ook al werd vooraf door de TD een na-competitieplek beloofd.
  Laten we kritisch, maar ook realistisch kijken en meedenken naar de (on)mogelijkheden die ons huidig FCE ons te bieden heeft.
  Naar mijn mening is een plekje in het rechterrijtje realistisch. Zou er alsnog een play-off plek worden gehaald dan verdienen de Technische Staf en Spelers een groot compliment !!

 2. Avatar
  november 30, 2019

  Dramatisch was het zeker. Ingrijpen bestuur!

 3. Avatar
  november 29, 2019

  Dramatische wedstrijd gezien tegen een tegenstander die misschien wel nog dramatischer was. Echt 1 van de meest treurige duels die ik heb gezien in de 25 jaar die ik ga kijken. Beleidsbepalers zullen is moeten gaan ingrijpen want met het verhaal “jeugdspeler maakt debuut” ben ik wel klaar.

 4. Avatar
  november 28, 2019

  Beste Blauw-Witters
  Reeds als een doelpunten wordt gemaakt door onze mannen. Luidt er door de stadionspeakers een reclame over de Ballenkoning. Voorheen werd hier een spotje van Diz!t ingezet. Nu is mijn vraag of iemand hier een audio of video bestand van heeft. Dit zo mij enorm helpen.

 5. Avatar
  november 27, 2019

  Ik ben geen tacticus Jur, maar ik vond die zonedekking de eerste helft juist heel goed werken.
  Na rust kom je niet alert uit de kleedkamers en is ‘t binnen 7 minuten 0-2.
  Einde tactisch plan en begin van ongeorganiseerd voetbal. Om dat weer om te zetten, hebben we (mede
  door blessures) inderdaad te weinig kwaliteit.

 6. Avatar
  november 26, 2019

  Dat is goed nieuws en geen reden tot ongerustheid. Sowieso is het niet verkeerd, wanneer directeuren een oogje in het zeil houden. Niet uit achterdocht, maar om te kijken, hoe er getraind wordt en de samenwerking met de spelers verloopt. Ja, Dick, altijd teleurgesteld na een nederlaag. Het is zelfs zo erg, dat ik soms pas op zaterdagmorgen de uitslag wil weten om niet slecht te slapen. Ik kan wel leven met een verdiende nederlaag, alleen het blijft frustreren. Een onverdiende nederlaag, dat is zuur.

 7. Avatar
  november 26, 2019

  Ik heb geen idee wie die personen zijn Jur, al komen er niet heel veel op een training af… Op basis van de paar trainingen die ik heb gezien ben ik het niet met ze eens. Ja ze trainen minder lang dan onder Nascimento. Maar is gewoon 1,5 uur training die veelal onder leiding staat van Rossen waarbij Brandts af en toe ingrijpt. Door alle geblesseerde zal het echter wel af en toe improviseren zijn.
  We missen kwaliteit doordat een aantal belangrijke spelers afwezig zijn. Hopelijk zijn we na de winterstop compleet.

 8. Avatar
  november 26, 2019

  Ik geloof niet dat technische staf en directeuren zitten te wachten op controle adviezen van een teleurgestelde supporter.
  Dit laat onverlet dat ik in het algemeen graag de analyses lees van de heer Wijsman, supporter, filosoof en huispastoor van de fc Eindhoven.
  Het punt is dat we kwaliteit missen en dan met name spelers die het elftal bij de hand nemen als dit nodig is, een soort regisseur.
  Daarbij het aantal geblesseerden.
  De verschillen op de ranglijst zijn niet groot, tweemaal winnen en we zitten weer bij de groep voor een plaats in de na competitie.
  Dus Sammy, kijk omhoog.⚽️

 9. Avatar
  november 25, 2019

  Op inzet. Om eventueel een negatieve spiraal te doorbreken het advies aan de directeuren dit te toetsen. Wie is er immers gebaat bij negatieve beeldvorming?
  Hopen vrijdag de laaggeklasseerde ossenkoppen te verslaan. Weer cruciaal om aan te haken.

 10. Avatar
  november 25, 2019

  Benieuwd wat je precies bedoeld Jur. Je geeft aan zwak traint, wat versta jij daaronder?