Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

<

5.778 Reactie(s)

 1. Avatar
  december 20, 2023

  Er is geen geld voor nieuwe spelers, vraag me of we wel voor een nacompetitieplaats kunnen gaan met dit materiaal?

 2. Avatar
  december 20, 2023

  Fouten toegeven? En als er geen geld voor een betaalbare aanvaller was? Betekent dat, dat we verkeerde accenten hebben gelegd met het contracteren van spelers? Kan me niet voorstellen dat ook August meteen als een volwaardige spits werd beschouwd, maar net als David voor de breedte werd gehaald. Dus ook aan het begin van het seizoen te weinig financiële middelen? En de salarissen van doorlopende contracten van spelers die niet spelen. Bij monde van Willem kunnen we alleen spelers contracteren wanneer spelers weggaan. Van de salarissen van de door mij al eerder genoemde spelers kunnen we Mart Lieder ongetwijfeld vastleggen.

 3. Avatar
  december 19, 2023

  Na de 0 – 1 had ik nog hoop, maar direct na rust werd het 0 – 2 en was het over.
  Ik vind, zonder namen te noemen, dat sommige spelers veel te nonchalant hun wedstrijd spelen.
  Hierdoor vallen ook de goals en dat was absoluut niet nodig.

 4. Avatar
  december 19, 2023

  Helemaal eens met vak-G. Daar heeft de club echt steken laten vallen. De winterstop ideale moment voor reparatie. Fouten toegeven is beter dan de situatie negeren. Wanneer is de forumavond?

 5. Avatar
  december 19, 2023

  Tijd dat er mensen binnen de club opstaan. Een ervaren spits is nodig. Met de vuist op tafel. Wederom hebben de technische mensen teveel gekeken naar jonge talenten waarvan twijfel bestaat of het talenten zijn.

 6. Avatar
  december 19, 2023

  Met Thomas Dal klimt Mart, Follow the Lieder, uit het diepe dal. Zijn bloed, zweet en tranen wil hij graag bij ons laten zien. Wederzijdse liefde? Dat zal toch niet stranden op een lege buslade? Armoede is niet met geld te koop. Geld houdt de liefde misschien niet brandend, maar het is uitstekend aanmaakhout. Zijn we een cultclub om voor altijd een cent in tweeën te bijten.

 7. Avatar
  december 16, 2023

  Leuk doelsaldo gisteren! En 3 punten. Verder hang ik daar geen waarde aan als je tegen 10 spelers van jong FC Utrecht speelt. Realistisch blijven.
  Ik kijk uit naar aanstaande dinsdag. Eindhoven als club denk ik ook. Met name de beleidsbepalers. Tegen Fortuna kan Eindhoven zich meten aan een team dat op het niveau speelt waar het clubbestuur zo graag naar toe wil.
  Wel spelen op wilskracht om te willen winnen. Er voor knokken. Blijven gaan. En niet rekenen, zoeken of wachten op een zogenaamde factor geluk. Laat dat maar aan Vrouwe Fortuna over.
  In de beker is alles mogelijk. Dan zijn wedstrijden op zich. Een team kan dan boven het gangbare niveau uitstijgen. Alle Blauwwitters hopen dit natuurlijk ook. Door naar de volgende ronde!
  Ik ben er bij en hoop daarna als een gelukkige Blauwwitter huiswaarts te keren. Doorbekeren zou een mooi Kerstkado zijn. Dat is pas echt geluk!

 8. Avatar
  december 16, 2023

  Hartstikke blij. Sprak gisteren van geluk, het had zomaar 2-0 kunnen zijn en vlak na rust zelfs met 10 man kregen de jonkies kansen. Dat is voetbal, het kantelmoment de rode kaart. Ditmaal de scheids uit Beek en Donk aan onze terechte zijde. Grappig was dat de scheids door liet spelen toen een speler de bal met twee handen oppakte. Het verschil met nummer 5. Mogelijk dat Willem David opstelt, omdat hij positioneel dat het beste voor de ploeg vindt. Gisteren was David belangrijk met een goede kapbeweging daardoor een kans schiep en het penaltymoment. Ik sta achter ons Scheepje wat het aantrekken van een tiener als David betreft. David is er nog niet op fysiek vlak, duelkracht en slimheid. Inderdaad liever een betere spits, maar die is zoals Willem zegt onmogelijk vanwege de financiën. Er moeten eerst spelers vertrekken en zie het maar eens voor elkaar te boksen om geld te vangen of te verhuren voor spelers als Rego en Azzagari en van Rosmalen. Raar om spelers blessures te verwijten.
  Uit de samenvatting bleek hoe kwetsbaar Dyon in verdedigend opzicht is, keer op keer wordt hij gepasseerd en bij de 1e goal ver van een tegenstander. Zijn sterke punt is zijn kopkracht, dus is Dyon toch belangrijk geweest. Sven van Doorm gaf twee sublieme dieptepaasjes, verslaggever riep: “Wat een pass zeg.” Sven is ook minder in duelkracht en zwak met de kop. In die zin missen we nog een vuur vreter op het middenvleld. Hoewel die rossige Roggelnaar wel vuur heeft.

 9. Avatar
  december 15, 2023

  Wat was fce twitter vandaag slecht, zeg. Maar een mooie zege voor FCE! Op naar dinsdag tegen Fortuna!

 10. Avatar
  december 15, 2023

  Miskleun Rego? Waarom benoem je niet miskleunen Garden, Priske? De altijd geblesseerde Kestens en Persyn? Azzagari? Erg makkelijk om enkel Rego te benoemen. In plaats van 2 matige spitsen was een goede ook haalbaar geweest. En zo lang die er niet is gewoon Rottier neerzetten. Maar niet Garden of Priske.