Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

<

5.778 Reactie(s)

 1. Avatar
  december 15, 2023

  Willem wil wel, maar hij begrijpt dat er eerst spelers uit moeten voor er spelers haalbaar zijn. Door gebrekkige financiële armslag is elke miskleun een “ramp” Door de mislukte gok met Rego is een spits in de winterstop onhaalbaar, tenzij die pro Deo voor ons wil ballen. Dit kan net het verschil maken tussen wel of geen nacompetitie. En lukraak een spits als versterking halen is ook een gok. Een versterking is pas een versterking als het een versterking is. Een waarheid als een koe.
  Hopelijk gaan we vanavond niet aan de Zoudengalg, Winnen en de nacompetitie plaats is weer in zicht.
  In de grillige KKD speelt de factor geluk een grote rol, beslissing scheids, frommelgoals. Geluk is een doorn in het oog van menig trainer. Vandaar uitlatingen als: Sta je bovenaan, dan gaat er een bal binnenkant paal erin en onderaan eruit. En: geluk dwing je af. Ook een arbitrale blunder?
  We schakelen vanavond over in gebibber voor het elektronenmonster. Behalve de fans, die er alles voor over hebben om onze jongens te willen zien.

 2. Avatar
  december 10, 2023

  In blessuretijd winnen. Dat gaat erin als een Brabants worstenbroodje. Begin eerste helft zakte we diep terig en hadden moet met technische vaardigheden van Emmen, m.n. El Massaouidi.
  We tonen veerkracht. Vooral de rushes van Justin over links stichten gevaar. En opportunistisch ballen voor de pot gooien sticht ook gevaar. Een bal hoeft maar goed te vallen. Klutsgoals tellen ook, Mawouna blinkt niet uit van techniek, maar sticht wel gevaar en maakt een frommelgoal.
  Henk Grim zwengelde de discussie aan, zone- of mandekking in het strafschopgebied. Tegen ons zei hij de foute keuze voor zone verdedigen.
  Overwinning op het goede moment, nu kijken we weer naar boven.

 3. Avatar
  december 10, 2023

  Mooi overwinning op basis van strijdlust! Het zag er lang niet naar uit, en toch op het laatste moment eindelijk weer een thuisoverwinning. Hoe je 3 punten binnenhaalt, zeker op de Aalsterweg, maakt niet uit. Hopelijk kunnen ze elke komende wedstrijd van dit seizoen deze strijdlust geven. Wie weet waar ze dan nog kunnen eindigen.
  Jaja, de criticasters zijn stil nu 😉
  Olé, olé voor FCE!

 4. Avatar
  december 09, 2023

  Hans inderdaad een fijne overwinning en complimenten voor de strijdlust. Dat maakt het gebrek aan kwaliteit ook enigzins goed. Toch snap ik nog steeds de keuze voor Garden niet. Kan echt nog niet mee die jongen en als je andere, matige, spits niet kan starten (Pryske) dan zou ik altijd ervoor kiezen om met een extra middenvelder te spelen en Rottier met Kokcu samen voorin te starten. Rottier, daar kan ik dus wel enorm van genieten.

 5. Avatar
  december 09, 2023

  Het was voetbaltechnisch gisteren niet altijd briljant maar complimenten voor de inzet en passie. Drie hele mooie punten

 6. Avatar
  december 09, 2023

  Nu is het erg rustig op het gastenboek en geen gemopper, commentaar, vernietigende kritieken etc.etc.
  Het was genieten na het resultaat tegen Emmen en de extra wandeling naar de ver van het stadion geparkeerde auto namen we maar op de koop toe.
  Niet alle spelers hadden hun beste avond; zo vond ik Limouri en Dorenbosch niet erg sterk spelen, maar de inzet van het gehele team verdient een groot compliment.
  We zullen het met deze selectie voorlopig moeten doen en als de geblesseerde spelers nog eens 100% inzetbaar zijn, kunnen er volgens mij nog mooie resultaten behaald worden in dit seizoen.
  Forza FC Eindhoven!!!!

 7. Avatar
  december 08, 2023

  Leuk interview met onze Ozan in Edje. Inderdaad , onze grote, kleine man met de meeste doelpogingen. De blessurebank stoomt verder leeg. Ben vooral benieuwd naar de nog niet geziene Maarten, nee, niet die Mariken uit Niemeghen, die van het schrijffront is verdwenen.
  Deze Schapenkop heeft er zin in en vooral in een driepunter, want al die puntjes schieten niet op. Tegen nummer 3 een zware opgave. Laten we hopen, dat de scheids eens een keer meewerkt, maar daar hebben we geen invloed op.

 8. Avatar
  december 03, 2023

  En Amevor in de spits Niek.
  Lekker puntje tegen Cambuur. Het ene gelijkspel is de andere niet. Fijn dat Joey weer terug is. Zijn afwezigheid heeft ons flink wat punten gekost. Hopelijk blijft hij fit en sluiten de andere geblesseerde ook weer snel aan.

 9. Avatar
  december 02, 2023

  Zeg ik iets geks als ik denk dat Dorenbosch als rechter centrale verdediger meer potentie heeft dan als middenvelder? Speelde hij afgelopen seizoen ook al een aantal keer en dat was prima. Kan Van Doorm weer op het middenveld spelen.

 10. Avatar
  december 02, 2023

  Nou Jur 90 minuten lang gezien en dan zie je dat Garden echt tekort komt. Maar wel inzet laten zien. Rottier speelde sterk. Hard gewerkt en sleurde van links naar rechts. Had wel rustiger voor de goal moeten zijn toen hij in de 1e helft diep werd gestuurd. Momenten bepalen zo’n wedstrijd. Ook achterin, met een sterke Dorenbosch, stond het zonder Amevor vaak prima. Een verdiend punt en gelukkig laten zien dat het duel tegen TOP een incident was. Niet voor niets naar Leeuwarden gereden. En Jur, van Doorm moet altijd spelen. Voetballend gewoon onze beste middenvelder.