Catering 1909 zonder overleg uit handen

Catering 1909 zonder overleg uit handen

Wij hebben de algemeen directeur Gunther Peeters gevraagd om een inhoudelijke reactie. Er is (zonder communicatie) besloten om het door eigen supporters gebouwde supportershome 1909 “wederom” uit handen te geven aan een dure Belgische partij. Dit zien wij als een aanval op de eigen aanhang. Belachelijke prijzen worden er vanaf dag 1 gehanteerd. Frisdrank/water 3 euro per glas, klein biertje? 3,50 euro per stuk. Hoe kun je als club besluiten supporters die urenlang aan dit supportershome te hebben gewerkt te passeren en vervolgens te verwachten dat dit geaccepteerd gaat worden? Wij verwachten dat dit per direct teruggedraaid gaat worden. Is dit de club die inclusiviteit hoog in het vaandel heeft staan? Is dit de club die blij en trots is op zijn vaste supporters?

<

24 Reactie(s)

 1. Avatar
  juli 08, 2023

  Schandalig joh. Wie is die persoon binnen FC Eindhoven die dit denkt te kunnen bepalen? Flikker die gast buiten joh. 0 respect voor supporters. Als dit bij de sponsoren zou gebeuren moet je is kijken hoe snel zoiets teruggedraaid is. Zal bij de supporters zeker weer niet kunnen. Voet bij stuk houden mensen. Laat dit die verantwoordelijke maar terugdraaien en geen slappe praatjes en excuses accepteren.

 2. Avatar
  juli 08, 2023

  De charme van onze veredelde amateurclub, in de goede zin van het woord, wordt zo om zeep geholpen met Frederiklaan prijzen. Vond het afgelopen seizoen al belachelijk dat ik voor mijn zoontje de hoofdprijs moest betalen voor een glas water maar nu blijkt dat deze inkomsten nog niet voldoende waren. Je weekend begint aan de Aalsterweg, en dan ben je ook meteen blut voor de rest van het weekend.

 3. Avatar
  juli 08, 2023

  Belachelijk, geen respect voor supporters, geen overleg geen communicatie vanuit de club zonder ons geen Fce

 4. Avatar
  juli 08, 2023

  Schandalig. Dan heb je dus echt geen respect voor de echte supporters die dit in vrije tijd voor elkaar hebben gekregen. En niet eens het fatsoen hebben om dit te bespreken met supporters. Dat noemt zich een algemeen directeur? Voor wie? Voor zichzelf waarschijnlijk. Ook nog eens een Belgische partij.

 5. Avatar
  juli 08, 2023

  Ik zou me als SLO in dit geval ook in het pak genaaid voelen. Je zou zeggen dat het supportershome bij uitstek een supportersaangelegenheid is, dus alles wat daarmee te maken heeft zou via de SLO’s moeten lopen. Dat je als relatief nieuwe directeur niet alle geschiedenis weet is tot daar aan toe, maar het informeren van de SLO’s had hem voor deze flater kunnen behoeden. Het spreekt voor zich dat er met deze prijzen niet veel bier gedronken gaat worden, ik drink ze in ieder geval elders wel.

 6. Avatar
  juli 08, 2023

  Een club van goei volk, een echte volksclub waar mensen van verschillende lagen van de bevolking gelijk zijn en lekker een pilsje met elkaar drinken. Waar we samen genieten van de club, de sfeer, de cultuur alles. Dit is juist wat uniek is en bewaard moet blijven en wat juist gekoesterd moet worden. Als je dan de consumpties duurder maakt en aan winst gaat denken en niet aan je supporters dan denk ik dat je de plank volledig misslaat. Natuurlijk moet je winst maken, maar daar kan je ook iets milder in zijn en de supporter in tegemoet komen, vooral in een tijd als deze.

 7. Avatar
  juli 08, 2023

  Misschien dan ook een idee dat 1 medewerker tapt en 1 de bestellingen aanneemt.

  Ipv allebei bestellingen aannemen en wachten tot de ander klaar is met tappen.

  Weinig etablissementen waar je langer op je bier moet wachten dan bij FCE

 8. Avatar
  juli 08, 2023

  Het is gewoon ronduit schandalig hoe de prijsverhogingen doorgevoerd worden bij een volksclub als Eindhoven! Een bladje bier van een goeie maand geleden van 17,90 euro naar 21 euro is totaal bezopen. Nou beste FCE, we kiezen wel elders naar de wedstrijd te gaan kijken en voor een acceptabele prijs samen een bierke te nuttigen!
  Oh ja, een bekertje water kost 3 euro en een zakje snoep 4 euro. Benzine is voordeliger per liter!

 9. Avatar
  juli 08, 2023

  Als dit waar is dan hoort die man z.s.m. uit functie te worden gehaald? Het was al jaren drama doordat het uit handen was gegeven maar als dit nu weer is gedaan ZONDER overleg moet die directeur moven. Dan ben je er niet voor de supporters. Ziet iemand hem überhaupt ooit op onze zijde?

 10. Avatar
  juli 08, 2023

  Wat een mafkezen bij dat bestuur? Wie is verantwoordelijk? Snapt diegene niet hoe dit werkt? Ziel en zaligheid aan werk erin stoppen en dan weggeven aan Belgische vriendjes? Gooi die vent eruit joh!