Catering 1909 zonder overleg uit handen

Catering 1909 zonder overleg uit handen

Wij hebben de algemeen directeur Gunther Peeters gevraagd om een inhoudelijke reactie. Er is (zonder communicatie) besloten om het door eigen supporters gebouwde supportershome 1909 “wederom” uit handen te geven aan een dure Belgische partij. Dit zien wij als een aanval op de eigen aanhang. Belachelijke prijzen worden er vanaf dag 1 gehanteerd. Frisdrank/water 3 euro per glas, klein biertje? 3,50 euro per stuk. Hoe kun je als club besluiten supporters die urenlang aan dit supportershome te hebben gewerkt te passeren en vervolgens te verwachten dat dit geaccepteerd gaat worden? Wij verwachten dat dit per direct teruggedraaid gaat worden. Is dit de club die inclusiviteit hoog in het vaandel heeft staan? Is dit de club die blij en trots is op zijn vaste supporters?

<

24 Reactie(s)

 1. Avatar
  juli 10, 2023

  Club van goei volk.eigen supporters worden genaaid

 2. Avatar
  juli 10, 2023

  Benieuwd naar de uitleg vanuit de directeur. Daar hebben wij als supporters recht op. Zal allemaal al wel weer rond zijn en dus niet terug te draaien zijn en dat is precies waarom ik het terecht vind dat dit aangestipt is door de supportersclub. De mensen die paar jaar terug ziel en zaligheid er hebben ingestoken om dit cafe te maken tot wat het is geworden en die hebben dit dus gedaan voor een externe partij die geld komt halen. En dat zonder enige vorm van communicatie.

 3. Avatar
  juli 09, 2023

  Hou het aub in de handen van degene die dit gerealiseerd hebben! Gauw terugdraaien en weer zorgen dat het is zo als het was, anders is het naar mijn mening geen ” club van goei volk”

 4. Avatar
  juli 09, 2023

  Boycot lijkt me een goed plan. Vond afgelopen seizoen de prijzen al belachelijk hoog. En bediening vaak slecht. In plaats van al bekers fris en enkele bekers bier klaar zetten werd er per bestelling aangenomen en door iemand anders getapt. Dat kan veel sneller/klantvriendelijker.
  Mocht er niets veranderen dan de eerste wedstrijd niets te drinken gaan halen. En anderen die hier weinig van meegekregen hebben ter plekke overtuigen dat ook te doen. Mocht er dan niets veranderen gewoon de tweede wedstrijd opnieuw.