Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

Geef een reactie

2.614 Reactie(s)

 1. Avatar
  juli 22, 2019

  Bij FC Eindhoven Bart Biemans nog altijd op de training maar ook op proef nu Flor van der Heyden. Een bijna 19 jarige centrale verdediger die nu speelt voor Inter Milan (o19).

  Verder trainde Maarten Peijnenburg en Kaj de Rooij gewoon weer met de groep en stonden ook Faber en Janssen op het veld maar trainde apart van de groep.

 2. Avatar
  juli 21, 2019

  Zie de website fc Eindhoven bij het Eindhovens Dagblad met interview met v.d. Boomen en ook Brandts over het vertrek van Nascimento.
  Overigens ben ik van mening dat als een relatie ( in welk verband dan ook) niet meer gaat en samenwerking traumatiseert het beter is om de relatie te beëindigen, waarbij beide partijen een rol hebben. Ik neem aan dat de huisdominee van de fc het hiermee eens is.
  Maar goed, op naar vooruit met de geit en we gaan de voetbalwereld nog verbazen.⚽️😃

 3. Avatar
  juli 21, 2019

  Dat is toch overal zo Jur. De ins en outs gaan echt niet naar buiten gebracht gaan worden. Ongetwijfeld zal het ED weer met een analyse komen vanuit (anonieme) bronnen. In 2017 was Ernie Brandts assistent van Hyballa bij NEC. Die werd toen ontslagen en de manier waarop kon Ernie zich niet in vinden en gaf aan niet langer bij het 1e betrokken te willen worden. Nu doet hij dat niet…..

 4. Avatar
  juli 20, 2019

  Nietszeggende managementtaal, het verschil van inzicht. Nietszeggendheid is voer tot speculaties. Waarin verschillend? Wat wil het management anders dan Nasci? Goed overleg, goede financiële regeling: mondje dicht? De Koning is dood, leve de koning! Het voordeel van Ernie is, dat je zun vrouw erbij krijgt. Ik hoor goede geluiden over de kwaliteiten van Ivo Rots Rossen.
  Onze jongens gezien. Slappe hap wedstrijd. Nog weinig zinnigs te zeggen over de kwaliteiten van de ploeg. Teleurstellend was onze nieuwe linksback Ze Pedro. Daartegenover speelde Niels Raaijmakers in het centrum van de verdediging met naast zich Jay Idzes, een goede wedstrijd. Samy Bourard beviel me ook goed.

1 260 261 262