Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

Geef een reactie

2.724 Reactie(s)

 1. Avatar
  september 23, 2019

  De nederlaag tegen de Graafschap was te verwachten
  Maar dat we 6 verliespunten laten liggen bij onderste 6 ploegen
  Op de ranglijst baart mij grote zorgen.
  Al vanaf 1956 loopt het niet goed.
  Met uitzondering van de periode 1975-1977 was er van
  Opleving sprake.
  En nu dit seizoen, met Branco ging het prima, maar hij is
  amper weg en het gaat de verkeerde kant op.
  De vervanger die is aangetrokken is een groot vraagteken.
  Maar ja, ik ben al supporter vanaf 1952, te laat om van club te veranderen.
  De competitie is nog jong dus wie weet, we moeten allemaal of
  Tegen elkaar en. Over en weer wordt er gewonnen en verloren.

 2. Avatar
  september 22, 2019

  Waarom Jens van Son niet terug gehaald toen daar de kans toe was een paar weken geleden.
  Hij had misschien sturing kunnen geven aan dit elftal!

 3. Avatar
  september 21, 2019

  Dat Idzes geen linksback is, dat was eerder te zien. Kennelijk doet hij dit wel goed op de training. Sowieso is Jay minder dan afgelopen seizoen. (hij ziet de bal soms voor een rugbybal aan) En dat geldt m.i. ook voor Karim Essikal (verdedigend kwetsbaar, traag ingrijpen). Zoals Tom schrijft we missen een aanspeelpunt, die een bal kan vasthouden. Dat is ook niet de sterkste kant van Joey. (die moet het van snelheid in zijn actie hebben) Ik heb alleen de samenvatting gezien en dan kun je het positiespel niet zien. Wat wel opviel, dat wat blondje Kraaij ook zei, dat de spelers van ons kluppie wandelen in plaats van er fel op te zitten. En dat is zelfs in de korte samenvatting te zien. (misschien houdt dit mede verband met het positiespel, iedere keer een stapje te laat)
  Werk aan de winkel voor Long Tall Ernie en zijn Shakers. We mogen niet mopperen met de behaalde punten, maar vrezen voor een vrije val. Hopelijk weet de ts de vinger op de pijnlijke plekken te leggen.

 4. Avatar
  september 21, 2019

  Branco valt niet te vervangen, buitengewoon veel kwaliteit. Gister werd Idzes als linksback zoek gespeeld (is gewoon geen linksback) en kunnen we niet aan voetballen toe komen omdat we een aanspeelpunt voorin missen. Eigenlijk is het voetbal ook alleen goed geweest tegen NEC en Dordt (en toen speelde Jort als spits). Dat de Graafschap een maat te groot is had ik vooraf wel verwacht, dat we het zo makkelijk zouden toelaten is erg teleurstellend.

1 271 272 273