Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

Geef een reactie

2.115 Reactie(s)

 1. Avatar
  september 23, 2018

  Ja,blauwwitter, dat ben ik met je eens. Ruudje Swinkels was heel goed, maar hij heeft daarbij echt wel de hulp gehad van de rest van de verdedigers, want die stonden ook goed te verdedigen. Daar zit het probleem niet. Het zit hem in de omschakeling. Kabangu en Lopes worden niet goed gebruikt. Zijn allebei hartstikke snel en kunnen een goal maken, dat hebben ze laten zien. Verzin een aanvalsplan voor deze mannen en gebruik ze goed. We hebben nog aantal oefenwedstrijden voordat de 2e periode begint en gebruik deze voor een goed tactisch plan. Een slimme corner, een slimme vrije trap! Bedenk een paar varianten. Wie niet sterk is, moet slim zijn. En blijf zoeken naar een echte versterking.

 2. Avatar
  september 22, 2018

  Dat de spits niet voldoet zal niemand ontkennen maar om te roepen dat er geen kwaliteit aanwezig is en bij de amateurs betere spelers rondlopen is supporter onwaardig.

 3. Avatar
  september 22, 2018

  Vertrouwen krijg je meestal met het vertoonde spel, en hiermee komen we helaas zeer veel te kort.
  Het was Ruudje tegen de rest, dit zegt voldoende….
  We krijgen een zeer moeilijk seizoen om aan de onderkant weg te komen.
  De kwaliteiten zijn gewoon niet aanwezig, in het amateurvoetbal lopen er betere spelers rond dan bij Fc Eindhoven, met als toppunt de spits die men heeft gehaald!
  ik zou het ook graag anders willen, maar we zullen het hier mee moeten doen.
  De buitenkansjes van Ling zien we ook (nog) niet, de route die men aan de Aalsterweg heeft gekozen is duidelijk de verkeerde richting of het moet zijn dat men nog een afslag kan nemen

 4. Avatar
  september 22, 2018

  FCE spel was vooral voor de thee belabberd. Op de tribune waren Roda-Fans onder de indruk van Ruud. Na een wat mindere periode was hij voor hen en ook voor mij de speler van de wedstrijd.

  Ok, eerste punt is binnen en dat kan meer vertrouwen geven voor de komende 4 “zware” wedstrijden. Go-Ahead-Jong-Ajax- Twente en NEC.

 5. Avatar
  september 22, 2018

  Het was de kerkratten tegen FC Swinkels. Ruudje bleef onder alle omstandigheden rustig, zelfs sterk in de lucht. Laten we het maar houden op het zelfvertrouwen, dat we nu getankt hebben om de adelaars te verslaan. Het is niet alleen het matige spel van spits Sam, maar ook Kabangu laat weinig goeds zien. Zeker niet, wanneer de trainershype om nu en dan de vleugelspelers van positie te laten wisselen uit de hoge hoed, want op rechts kan Elton helemaal niet uit de voeten. Misschien de goed ingevallen Alvin Daniëls maar eens op zijn positie zetten? Onze jonkie Niels speelde een matige eerste helft, maar herstelde zich in de tweede. Waarschijnlijk wisselde David Jay Idzes (redelijk) voor Alvin aanvallend om onder de druk uit te komen.
  Bij slechte resultaten zijn de supporters al blij met een punt. Beloning voor het harde werken.

1 210 211 212