Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

Geef een reactie

1.377 Reactie(s)

 1. Avatar
  januari 17, 2018

  Stem s.v.p. op Doelpunt van de week. Zie web-site Jupiler L.
  Als FCE-er natuurlijk op de goal van Branco.

 2. Avatar
  januari 14, 2018

  Belangrijke punten vrijdag. Maakte de avond af. Nieuwe algemeen directeur bekend. Een prachtig nieuw supporterscafe voor de fanatieke supporters waar alle leeftijden rondliepen. 2018 is zo voor de club goed begonnen.

 3. Avatar
  januari 13, 2018

  Met zwakke wissels bracht onze Leeuw onze jongens in de problemen. De moegestreden Abdel Malek is een versterking. In plaats van Jellert een plaats te laten zakken en Tibo van de Velde te brengen, gaven wij het middenveld weg en trokken de problemen naar ons toe. Ook is het opvallend dat Branco altijd in de tweede helft wegzakt en het conditioneel niet meer belopen kan. Uiteraard een schitterend doelpunt. Toch was het een vermakelijke wedstrijd en het weekend is uitstekend begonnen.
  Marco Faber mag de centjes naar zich toe en van zich af laten rollen. Succes.

 4. Avatar
  januari 12, 2018

  Vanavond voor de wedstrijd even een kijkje gaan nemen in het nieuwe supporterscafé.
  Petje af voor iedereen die aan de totstandkoming daarvan een bijdrage heeft geleverd.
  Een mooi nieuw onderkomen voor onze supporters.
  Hulde!!!!

 5. Avatar
  januari 12, 2018

  Marco Faber (nieuw) algemeen directeur!

 6. Avatar
  januari 12, 2018

  Doe maar geld storten dan G-vakker! Middenvelders sowieso harder nodig als je maar 3 middenvelders hebt tot einde van seizoen.

 7. Avatar
  januari 12, 2018

  Nog steeds geen goede verdedigers aangetrokken!

1 136 137 138