Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

Geef een reactie

1.747 Reactie(s)

 1. Avatar
  juni 21, 2018

  Alessio is helemaal hersteld Johnny. Hij is zich nu aan het voorbereiden, om vanaf het begin 100% alles mee te doen. Dus 7juli is hij erbij. Aldus Alassio. Ik ga er vanuit dat dit ook geldt voor Janssen. Guy Smit sowieso. Dus ook weer drie spelers terug na een zware blessure. Dus ook goed nieuws. Verwacht volgende week nog meer trouwens.

 2. Avatar
  juni 20, 2018

  Wat ik gelezen heb, is Swinnen vooral gezwicht na een gesprek met trainer Rob van Alphen. Ik denk, dat de Helmonsters een goede trainer in hem hebben. Misschien is hij minder onder de indruk van David Nascimento, van wie ik ook niet overtuigd ben. Had liever Ernie als hoofdtrainer gezien.
  Inderdaad, een eenvoudige mededeling op de site van de persvoorlichter, dat we bezig zijn met spelers en dat ze begrijpen, dat de supporters ongeduldig worden. We wachten dus geduldig op de bus met Pieter aan het stuur uit Moskou.

 3. Avatar
  juni 20, 2018

  Carl, om uit de negativiteit te kunnen stappen zou het bestuur ook een duwtje in de goed richting kunnen geven om in ieder geval wat van zich te laten horen hoe het er voor staat zonder in detail te treden.
  van de week een paar vaste supporters gesproken die (nog) niet een seizoenskaart aan hebben gevraagd, zelfs 2 die al meer dan 50 jaar supporter zijn, mede door het onduidelijke beleid van het bestuur!

 4. Avatar
  juni 20, 2018

  Weet iemand hoe het met het herstel van Alessio Carlone gaat? Is hij het nieuwe seizoen meteen weer inzetbaar?

 5. Avatar
  juni 20, 2018

  Verwachten er serieus mensen dat de club namen gaat noemen? We kunnen natuurlijk snel spelers halen, maar dat gaat ons extra geld kosten. Over een paar weken zijn ze gewoon goedkoper. Ik heb wel het idee dat we gerichter aan het scouten zijn en dat heeft wat meer tijd nodig. Wel vind ik dat de club de supporters wat gerust mag stellen door in ieder geval via de (sociale) media te laten weten dat we met een X aantal spelers bezig zijn, dit zonder de namen te noemen. Dit zou wat rust geven en ervoor zorgen dat we de voorbereiding in een positieve flow ingaan. Op dit moment blijven we met zijn allen hangen in de negativiteit, is ook wel logisch met bijna alleen maar uitgaande transfers. Veel uitgaande transfers zijn prima te verklaren. Spelers (de Wilde en Swinnen bijvoorbeeld) die al vele jaren bij de club voetballen kijken op een gegeven moment verder. Voor de keuze van Swinnen naar Helmond heb ik overigens weinig begrip. Het is een prima jongen en prima speler, maar nu al kiezen voor Helmond doe je gewoon niet. Die jongen is goed genoeg om meer aanbiedingen te krijgen en deze tegen elkaar weg te zetten. De keuze om zo vroeg al te kiezen voor juist Helmond, valt me erg tegen. Over de spelers die we al wel hebben weten te behouden (bijv. Klooster en Ruud), ben ik erg tevreden. Conclusie is dan ook dat ik echt wel geloof dat er hard wordt gewerkt achter de schermen, maar dat ze dat wel mogen laten weten zodat we uit die negativiteit stappen.

 6. Avatar
  juni 20, 2018

  Naar het WK roept iemand en daar gaan mensen serieus op in? Haha….

  Afwachten kunnen we doen. Natuurlijk gaat het bestuur niet roepen met wie ze bezig zijn. Die begrijpen ook wel dat je niet met 8 spelers kan voetballen.

 7. Avatar
  juni 19, 2018

  Onze belangrijkste fan Pieter van Leegte is met zijn bus onderweg naar Rusland en komt met een volle terug. We kunnen geen Lieder meer volgen. Zou Dzyuaba een goede vervanger zijn voor het kritische publiek?

1 173 174 175