Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

Geef een reactie

2.420 Reactie(s)

 1. Avatar
  maart 16, 2019

  Inderdaad een nuttige overwinning. Na competitie of niet, het is zaak met een goed gevoel seizoen af te maken. Dank zij de verschillende opties staat er hopenlijk al ruim voor aanvang nieuw seizoen een solide basis. Paar gerichte aanwinsten ( zeker als Branco zou vertrekken) en door borduren op (eigen) jeugd.

 2. Avatar
  maart 16, 2019

  De supporters bruisen niet van schrijflust. Nuttige overwinning in de achtervolgingsrace van de nacompetitie. Temeer daar een aantal uitslagen niet gunstig waren. Mooie goals van Sam. Wat ik van de flitsen gezien heb, was het verdedigend nogal eens rommelig.
  Goed nieuws, dat een groot deel van de selectie voor het nieuwe seizoen al bekend is. Dat heeft ons aan het begin van het seizoen punten gekost. Van mij mag Elisha Sam laten zien, of er nog groei in hem zit, ha, ha. Wat doen ze met Rochdi en Augustine? Beiden zijn verdedigend kwetsbaar. Kiest het bestuur en ts ervoor jeugdige verdedigers een kans te geven, zoals Niels, Jarno, Jay en Gijs? En heeft ons wisselvallig Ruudje een concurrent in Menno?
  We wachten geduldig. eers strijden voor de nacompetitie en dat wordt een hele kluif.

 3. Avatar
  maart 12, 2019

  Inderdaad weefmeester. De jonge gasten doen het goed. Jay speelde na een voorzichtig begin met steeds meer zelfvertrouwen. Jay heeft de pech, dat Karim het het zo goed doet. En Gijs viel ook al op met goed te dekken en zo nodig krachtig in te grijpen zonder domme overtredingen te maken. Nu drie ploegen onder ons, maar dat geeft allesbehalve de garantie op 9 punten. Wel cruciaal met het oog op de nacompetitie.
  Trouwens wij kankeren weleens op onze spitsen, maar wat die Lars van Veldwijk liet zien… En die heeft toch een naam.
  Er stond een interview met onze Boom in VI. Bevestiging, dat hij een betere speler is geworden. Zijn zelfkritiek is toegenomen. Minder gevoelig voor kritiek van derden. Dus durf ik gerust te zeggen, dat hij in verdedigend opzicht tegen Sparta matig was. Ben het met hem eens, dat hij vooruitgeschoven beter tot zijn recht komt dan in een centraal verdedigende rol. Een meningske van een supporter die zelf geen bal kan raken.

 4. Avatar
  maart 10, 2019

  De jongens uit de eigen jeugd academy speelde een geweldige wedstrijd. Met dit jaar al speelminuten voor oa Janssen, de Rooij, Raaijmakers, Vermeulen, Idzes, van Otterdijk geeft dat wel aan dat we de komende jaren misschien weer wat leuke voetballers uit de regio in ons 1e team hebben staan.

  Het puntje tegen Sparta is een winstpunt. De komende duels moet je de 3 punten wel gaan pakken. Al had een goede scheidsrechter of goede grensrechter de bal wel op de stip gelegd. Want de inzet van Sem werd nog net niet met 2 handen opgepakt..

 5. Avatar
  maart 09, 2019

  Was bijzonder verrast door het optreden in de achterhoede van Gijs van Otterdijk en Jay Idzes.
  Vóór aanvang van de wedstrijd werd er eigenlijk al een nederlaag ingecalculeerd bij het bekendmaken van de opstelling.
  Met name door het sterke optreden van genoemde spelers werd een verdiend gelijkspel behaald dat door de aanwezige supporters als een kleine overwinning werd gevierd.
  Geweldige prestatie tegen de Spartanen!!!!

 6. Avatar
  maart 09, 2019

  Leuke pot voetbal . Vooral na de rust.
  Sterke en verrassende rol van de “ eigen kweek “.
  Hadden zo maar 3 punten kunnen zijn.
  Hoop voor de komende 2 wedstrijden op de winst voor nog een kansje op de nacompetitie.

 7. Avatar
  maart 08, 2019

  Siebe van der Heijden ziek??? Die zullen we vanavond wel missen in onze achterhoede. Ben benieuwd.

 8. Avatar
  maart 03, 2019

  De handjes gingen niet de lucht in. In plaats van over Almere heen is het gat 5 punten geworden. De nacompetitie halen, zal nog een hele kluif worden. Het gebrek aan sterkte in de breedte, kan ons opbreken.
  Opvallend was, dat Nasci en de zijnen voor de geschorste Boom niet koos voor positie voor positie, zoals bijv. Kaj de Rooij, (geblesseerd?) maar daarvoor koos voor verdedigende middenvelder Jay Idzes.
  Maar goed, het waren juist de ervaren rotten, die er niet sterk uitzagen bij de tegengoals.

 9. Avatar
  maart 01, 2019

  Vanavond onder de bezielende leiding van onze Belgische collega’s;
  Arbiter : Jasper Vergoote en de lijnheren zijn: Nokkie Senecaut en Patje Vandecauter
  Laten veel toe, volgens de Belgische pers, we zullen het beleven

 10. Avatar
  februari 26, 2019

  Als je vrijdag niet mee naar Almere gaat,om 20:00u is de halve finale KNVB beker in het Indoor Sportcentrum FC Eindhoven-Hovocuba. Topwedstrijd tussen nummer 1 en 2 van de eredivisie zaalvoetbal!
  Dus vrijdag 1 maart 20:00 uur in het Indoor Sportcentrum.

1 240 241 242