Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

Geef een reactie

1.074 Reactie(s)

 1. Avatar
  juni 28, 2017

  Er komt inderdaad weer een ‘herkenbaar’ FCE het veld op komend seizoen. Fijn! Het zou me niet verbazen als, zoals Carl al schreef, de verdere (ervaren?) versterkingen uit Trencin blijken te gaan komen. Zolang het geen spelers zijn die, achteraf gezien, een soort laatste kans hebben gekregen (zoals de meeste versterkingen vanuit PSV de laatste jaren) geen probleem natuurlijk.

 2. Avatar
  juni 27, 2017

  De Belgische markt is voor FCE een succesvolle gebleken. Goede jeugdopleiding, en met ons stadion niet heel ver van de Belgische grens ook logisch dat in die hoek gescout blijft worden.

  Positief wat tot nu toe is gedaan. Talentvolle jongens met oa publiekslieveling Branco gehaald en het afscheid (willen) nemen van oa Sprockel en Leonardo. Overigens zie ik graag nog een ervaren speler/leider erbij komen. Maar dan wel iemand die het fysiek nog aan kan.. 😉

 3. Avatar
  juni 27, 2017

  Er worden spijkers met koppen geslagen deze uren/dagen aan de Aalsterweg. Verdediger Hervé Matthys (21) moet onze Dario links centraal achterin de komende 2 jaar doen vergeten. Belgisch ( hoe kan het ook anders) jeugdinternational komend van Anderlecht.

 4. Avatar
  juni 27, 2017

  Ook spelers met een nog doorlopend contract Rowell, Bousbiba en Sprockel mogen vertrekken. Er wordt schoon schip gemaakt zo lijkt het, al noemen ze het bij het ED “doorselecteren”. Hoe dan ook, ik ben er niet heel rouwig om. Al mag Bousbiba nog wel wat laten zien van mij, maar misschien is hij te vaak geblesseerd, dat hij daarom weg mag/moet.

1 106 107 108