Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

Geef een reactie

2.200 Reactie(s)

 1. Avatar
  november 16, 2018

  Onze oud-bestuurders doen het trouwens prima bij FC Eindhoven futsal. Daar zijn de resultaten wel goed…

 2. Avatar
  november 16, 2018

  Tweeenhalf jaar geleden is er een nieuwe weg ingeslagen door bestuur. Sindsdien 11e, 12e en nu 17e terwijl we daarvoor jaren achter elkaar play-offs haalden. Conclusie: bestuur faalt en aanstelling van Ling is grote fout. Koerswijziging is noodzakelijk! En het halen van een goede spits ook!

 3. Avatar
  november 14, 2018

  Wat de wedstrijd tegen Telstar betreft, kan ik me grotendeels vinden in de uitleg van D-vakker. Strafcode 3 van de scheids vormt voor het management geen reden om beroep aan te tekenen tegen de schorsing van Elton.
  In een aantal wedstrijden zijn we vaak niet de mindere geweest dan de tegenstander, dus zo slecht is het niet. Het is het bekende euvel, gebrek aan scorend vermogen. En dat ligt niet alleen aan een spits. Een paar spelers erbij had net het verschil kunnen maken. Anderzijds is het typerend, dat spelers als een Bryan Smeets en Anthony van den Hurk te duur voor ons zijn en niet voor TOP of MVV. Dat zegt iets over financiële middelen. Het is ons onbekend, of Ling met spelers is aangekomen, die voor ons onbetaalbaar zijn. Anderzijds toonde het komen en gaan van testspelers eerder een God zegene de greep, dan een gestructureerd beleid van die speler willen we hebben op die positie.

 4. Avatar
  november 12, 2018

  het was vrijdag van een bedroevend niveau. Er wordt hard gewerkt en er valt team en staf denk ik weinig te verwijten. Het is simpelweg kwalitatief onvoldoende en dan sta je in de ranglijst waar je hoort te staan. Hoop dat er in de winterstop wat bijkomt en dat Branco niet vertrekt.

 5. Avatar
  november 12, 2018

  Henk, praat hiermee absoluut niets goed maar we praten hier over 1 biertje dat beter opgedronken had kunnen worden. Zag vrijdagavond wel heftigere beelden voorbijkomen (pec-willem 2)

  Laten we het vooral over het voetbal hebben. Daar valt genoeg over te zeggen.

 6. Avatar
  november 12, 2018

  Wederom erg teleurgesteld in het resultaat maar vooral de manier waarop er wordt gevoetbald.
  Zelfs met 10 man vasthouden aan een statische spits die totaal verloren loopt .
  Ik had met hem te doen en dat is vaak geen goed teken.
  Hijzelf houdt alle hoop maar wat ik tot nu toe van hem heb gezien, vrees ik voor de komende periode.
  Verdedigend was het ook erg matig en zagen onze verdedigers er bij beide doelpunten zwak uit.
  Ik durf de stelling aan dat we momenteel de slechtste selectie van de afgelopen 15 jaar hebben. Dat is geen schande maar heb het gevoel dat het voorlopig niet echt beter zal gaan.
  Wat mij meer zorgen baart, is het gedrag van een aantal supporters die de grensrechter zonodig met bier moesten bekogelen.
  Mag die man misschien een mindere dag hebben ?

 7. Avatar
  november 10, 2018

  Domme overtreding van Elton, maar geen rood waard als ik de samenvatting zo eens zag. Zag bij Ajax Feyenoord erger dingen gebeuren. Eerste 20 minuten afgetroefd op ons eigen sterke punt: het afjagen en hoog druk zetten. Je ziet dat meteen de tekortkoming van vd Boomen: hij heeft meer tijd nodig om zijn mooie passes te geven. Zullen de scouts ook wel gezien hebben. Teleurstellend zoals er na de rode kaart gespeeld werd. Er werd niet meer gevoetbald, pas de laatste 20 minuten weer. En dat terwijl hun nr’s 4, 5 en 21 continu bij Sam op de middellijn stonden en we dus feitelijk een mannetje over hadden ondanks dat we met 10 stonden. Zelfs als zij een corner hadden en Sam mee verdedigde stonden ze met 2 verdedigers in de middencirkel, dus ook dan hadden we een mannetje over.
  Sam hoeft van mij niet als een dolle achter iedere bal aan te jagen, maar hij was nu wel erg passief aan het joggen. Klooster speelde inderdaad sterk. Balvast en ging er voor. Gekke tip aan onze David: probeer Klooster eens in de spits. Zou zo maar verrassend uit kunnen pakken.

 8. Avatar
  november 10, 2018

  Typisch domme overtreding van aanvaller Elton Kabangu. Met Klooster wilde onze Nasci op de counter aanvallende impulsen brengen. Rodney maakte een goede rentree. Met het zwakke spel van Augustine Loof lijkt het me toch de overweging waard om Jarno Janssen naast Levi van der Heijden te zetten, je hebt dan wel twee linkspoten centraal.
  Stuitend, dat Elisah Sam niets goeds kan doen bij het publiek. Hij stond op een eiland en dan verwacht het publiek, dat hij als een dolle stier achter iedere verdediger aanjaagt.
  Het blijft voor onze Nasci wikken en wegen, maar hij had Elisah meer kunnen ondersteunen met de inbreng van bijv. Alessio Carlone op nummer 10. Maar ik denk, dat hij dan verwachtte, dat we verdedigend te kwetsbaar zouden worden. En wellicht had Nasci daar gelijk in, want we kregen op het laatst mogelijkheden op de 2-2.
  Sam Bourard mag nu en dan invallen, maar ik zie niet, wat voor waarde hij eraan toevoegt. Dan zal hij het wel goed doen op de training.

 9. Avatar
  november 09, 2018

  Niet gekweld. Aantrekkelijke wedstrijden gezien. Alleen het bekende euvel. Qua beleid vreemd. Vorig seizoen 3 spitsen, bij aanvang 0. Beleidsmatig slecht geanticipeerd. Het kind is met het badwater weggegooid. Kennelijk ziet Nasci het ook niet in onze nieuwe spits zitten. Hij wil een spits, die er meteen staat. En dat is moeilijk, want een spits is ook afhankelijk van de speelwijze en hoe je hem wilt bereiken. M.i. ook een overdreven druk op de spitspositie. De overige aanvallers blinken ook niet uit in scorend vermogen. De supporters zijn altijd overdreven verwachtingsvol naar spitsen geweest. Zelfs Lieder werd bij aanvang door een aantal zwak gevonden.
  De El Clasico worst bungelt voor de hongerige monden. Dat wordt dringen bij de kassa.

 10. Avatar
  november 09, 2018

  Hoog tijd voor een overwinning om de gekwelde supporter wat moed te geven.
  Een ouderwets avondje keldervoetbal vanavond.

1 218 219 220