Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

Geef een reactie

2.494 Reactie(s)

 1. Avatar
  mei 18, 2019

  De eerste testspelers waren er al bij afgelopen week. Een jonge keeper trainde mee en een paar Portugese spelers, die ook mee hebben gedaan in de met 4-1 gewonnen oefenwedstrijd. Misschien wel de laatste actie van Branco in het FC Eindhoven shirt was nog geweldig. Een bekeken boog-schot viel over de keeper in het doel. Daarna werd hij meteen gewisseld en zorgde Daniels, Vermeulen en Sam voor de winst. Fijne vakantie hier allemaal en tot volgend seizoen.

 2. Avatar
  mei 14, 2019

  Inderdaad, het betaalt zich uit: speelminuten voor de jeugdspelers Jay Idzes, Niels Raaijmakers. Jarno Janssen, Gijs van Otterdijk, Kaj de Rooij en een paar minuten voor Joran Vermeulen.
  Ik verwacht, dat deze jongens zich nog kunnen ontwikkelen. Jammer van de blessure van Jarno. M.i. potentieel een goede verdediger en kennelijk ziet de ts dat ook, gezien zijn contract, ondanks zijn blessure. Zelf heb ik hoge verwachtingen van de technisch begaafde Kaj de Rooij.
  Wat je nog nodig hebt, is mede afhankelijk, hoe je wilt spelen. Aanvallend hebben we wel snelheid, maar heb ik wel een balvaardige jongen gemist in de kleine ruimte.

 3. Avatar
  mei 12, 2019

  Narris. Wat dat betreft is het mooi geweest dat er afgelopen seizoen jongens uit de eigen opleiding zijn doorgebroken en/Of een kans hebben gekregen. Zelfs PSV is al een jeugdspeler komen ophalen…
  Wederom komt er een nieuw jeugdelftal bij. Goede jeugdtrainers met Lamey, Kantelberg, Rossen. En enkele teams spelen inmiddels alweer op 2e divisie niveau. Toch zal er altijd wat extern bijgehaald moeten worden, benieuwd dus wat er deze zomer gaat gebeuren.

 4. Avatar
  mei 12, 2019

  Jur, Webmaster en anderen. Korte termijn denken en investeren in overbodig talent is een optie, echter mijn visie is nog steeds gebaseerd op; scout en/of investeer in ontbrekend kwaliteit aan niet voorhanden zijnde spelers en investeer vooral in je jeugdopleiding en daarbij behorend technisch/begeleidend kader. Mijn oud coaches Bijl, de Wit en Gorissen van het toenmalig E.V.V. lieten dat hun bestuurders voortdurend weten, dat zoiets zich zelf terug betaald.

1 248 249 250