Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

Geef een reactie

2.494 Reactie(s)

 1. Avatar
  februari 15, 2019

  Johnny, twee keer een is een. Ook met Siebe zal het moeilijk worden de nul te houden tegen die handige aanvallers. Inderdaad niet laten voetballen en balverlies bij omschakeling is link.
  Het wiekend mag vanavond met een driepunter beginnen. Succes mannen.

 2. Avatar
  februari 14, 2019

  Webmaster

  De knop gastenboek is verdwenen.
  Je kunt hem alleen bereiken als je de juiste link hebt

 3. Avatar
  februari 11, 2019

  Ooh, gelukkig, want hij is toch wel heel belangrijk op die positie !

 4. Avatar
  februari 11, 2019

  @johnny: 1 wedstrijd want 2x geel

 5. Avatar
  februari 11, 2019

  Is Siebe vd Heijden 1 of 2 wedstrijden geschorst?

 6. Avatar
  februari 10, 2019

  Inderdaad onverdiend. Maar het klisjee is, je krijgt, wat je verdient. De competitievervalsers hadden het moeilijk met het vroeg druk zetten van ons. Zoals zo vaak zijn fouten doorslaggevend. Vorige week was dat in ons voordeel.
  Verliezen van de roodwitte vijand is zuur, maar ook jammer voor de spannende strijd om een plek in de nacompetitie. Dan volgende week maar, zoals onze Jeroen schrijft tegen de zaalvoetballers uit Mokum.

 7. Avatar
  februari 09, 2019

  Ja, jammer dat een ongelukkig moment van Ruud ( die al vele malen punten voor het team heeft gepakt) het verlies betekende. Goed dat er veel belangstelling was. Hoop dat het volgende week weer 3 punten worden.

 8. Avatar
  februari 09, 2019

  Ongelukkige nederlaag tegen Philips junior. Ik vond ons lange tijd de betere ploeg. Philips begon pas na de 1-0 achterstand te voetballen. Na de 1-0 kans op meer maar in plaats van de 2-0 werd het door een (waarschijnlijk terechte) penalty 1-1. de tweede tegengoal was puur een persoonlijke fout. jammer kan gebeuren. Volgende week de draad weer oppakken tegen Amsterdam junior.

 9. Avatar
  februari 08, 2019

  Vanavond volle tribunes aan de Aalsterweg. Hopelijk gaat het ontbreken van Siebe van der Heyden, en de versterkte basiself van Jong PSV (met oa ex international Ramselaar) niet opbreken.

 10. Avatar
  februari 08, 2019

  Lastige duels komen eraan. Hopelijk met de steun van de supporters opnieuw een overwinning.