Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

Geef een reactie

2.494 Reactie(s)

 1. Avatar
  februari 23, 2019

  Met het enthousiasme van onze vriendenploeg vonkt het uit de voetbalschoenen. Opjagen daarmee maak je het iedere ploeg moeilijk. Daarin verzaakt niemand.
  We zijn wel kwetsbaar bij standaardsituaties van de tegenpartij. Met wat geluk hielden we hierbij stand.
  Zelf mogen we hierbij weleens vaker scoren.Opnieuw hadden wij het meeste recht op de punten. Voetbal is niet altijd rechtvaardig. Dat is nu in ons nadeel. Anderzijds maakt dit het voetbal onvoorspelbaar en dat heeft zijn charme.
  Onze Boom is in de vorm van zijn leven. Hij heeft zijn zwakke punten verbeterd en lijkt me nu de eredivisie wel aan te kunnen.
  We zullen nog aan de bak moeten komen voor de 11e plaats. Maar met deze kameradenploeg zeker haalbaar.
  Trouwens die krassende Kaaij was voor het eerst enthousiast over ons kluppie met zijn beperkte middelen. Hij deed ons eerst tekort met het denigrerende counterploegje.

 2. Avatar
  februari 23, 2019

  Met het niet altijd met Hans Kraay jr. eens maar dit keer zeker wel “schandaaaaaaaaalig”.
  Weer een scheidsrechter die niet met de druk om kan gaan.
  Bedankt mijnheer van Herk.

 3. Avatar
  februari 23, 2019

  “Kampioen” Twente wint door arbitrale dwaling

  Neem aan dat het Eindhovens dagblad daarmee morgen uitpakt

 4. Avatar
  februari 22, 2019

  Lucky Tukkie! Niets aan de hand, ze gaan gewoon samen naar de bal en Vrijdag begint te zweven. Geen penalty. Echt zuur en onterecht. Beetje buikpijn van. Maar ja, wel weer 100% inzet dus volgende week gewoon Almere.

 5. Avatar
  februari 21, 2019

  De krant wilde snel een scoop. Maar geen details. Die zijn op de eigen site gezet, toen alles definitief was. Aan half nieuws in het ED, hebben we niks.

 6. Avatar
  februari 21, 2019

  Nu wel. Tekent tot zomer van 2020.

 7. Avatar
  februari 20, 2019

  Lees ik ok in de krant; vreemd dat er niets op de site staat.

 8. Avatar
  februari 20, 2019

  Een nieuwe (extra) spits is gevonden in de persoon van Rigino Cicilia.

 9. Avatar
  februari 16, 2019

  Ben het met Jur eens dat we weer kostbaar puntenverlies hebben geleden. Het elftal heeft echter een geweldige inzet getoond door van begin af aan flink druk te zetten en te blijven jagen. Dat houdt niemand 90 minuten vol en dat was op het laatst ook te merken bij onze blauwwitten. Ik had ook de indruk dat het publiek genoot van de enorme werklust. Zo door blijven gaan en dan zit de nacompetitie er zeker nog in.

 10. Avatar
  februari 16, 2019

  Jammer, kostbaar puntenverlies met het oog op de nacompetitie. Veel kansen over en weer. Ajax verdedigend kwetsbaar en wij gaven nu en dan ook veel ruimte weg. Dat maakte de wedstrijd aantrekkelijk. Ik dacht, dat wij het meeste recht hadden op de punten, maar recht telt niet. Opnieuw keihard geknokt. Op het laatst leeg gespeeld en desondanks nog voor de winst willen gaan.
  Onze Boom strooide met uitstekende passes. Was vroeger zijn conditie niet zijn sterkste wapen, momenteel is die uitstekend. De conditietrainers doen voortreffelijk werk.
  Het publiek was duidelijk tevreden. Volgende week Twente verrassen. En met de teamspirit is een goed resultaat mogelijk.