Belangrijke zege op Jong AZ

Belangrijke zege op Jong AZ

FC Eindhoven heeft afgelopen vrijdag een belangrijke zege op Jong AZ weten te boeken. Op het jeugdcomplex van AZ werd met 1-2 gewonnen. Lieder maakte beide doelpunten.

Het moment dat supporters begonnen te “morren” was aangebroken en de enige remedie daartegen is drie punten pakken. Gelukkig deed de ploeg van trainer Wilfred van Leeuwen dit dan ook. Twintig supporters besloten afgelopen vrijdag de reis richting Noord-Holland te maken en zij werden daarvoor beloond. In een wedstrijd die op en neer golfde zorgde Mart Lieder 8 minuten voor tijd, met zijn tweede doelpunt van de wedstrijd, voor opluchting en enthousiasme bij de meegereisde fans.

Als team gestreden, als team gewonnen en samen met de supporters als team de zege gevierd. FC Eindhoven heeft dankzij de zege weer aansluiting gevonden met de grote subtop en gaat aanstaande vrijdag op bezoek bij Dordrecht. De steun van de supporters kan het ook daar goed gebruiken. Ga je mee? Geef je dan op via www.fceuitkaarten.nl (De bus vertrekt om 18.00 uur vanaf het eigen supportershome).

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.