Busreis naar Achilles’29

Busreis naar Achilles’29

ACHILLES ’29, ALTIJD EEN FEEST OM BIJ TE WONEN

Er zijn uitwedstrijden en er zijn UITWEDSTRIJDEN. De wedstrijd op vrijdag 04 december a.s. in Groesbeek tegen Achilles ’29 is zo’n uitwedstrijd die met hoofdletters geschreven kan worden. Een bezoek aan het pittoreske sportpark van de zwartwitten staat ieder jaar weer garant voor de pure voetbalbeleving. Geen hoge hekken, geen vakken, maar gewoon gezamenlijk op de tribunes of tegen ‘de draad’. Voetbalbeleving zoals het ooit bedoeld was.

En de kantine is voor iedereen toegankelijk.

Naar deze uiterst gezellige uitwedstrijd organiseren wij natuurlijk een busreis. Ga naar www.fceindhovenfanstore.nl en bestel uw ticket!

Kosten: 19 Euro voor seizoenkaarthouders (niet seizoenkaarthouders betalen 28,50)

Vertrektijd: 17.45 uur vanaf het eigen supportershome

Let op: vertrek na afloop wedstrijd

Omdat de gastvrijheid van Achilles ’29 geen grenzen kent en ook de ontvangst door de supporters uit Groesbeek ieder jaar uiterst vriendelijk is, blijven we ook dit jaar weer een uur na de wedstrijd in Groesbeek. Zo kunnen we nog even gezellig napraten over de wedstrijd met de supporters van Achilles ’29. De afgelopen jaren heeft dit altijd op veel steun kunnen rekenen. U bent dus later thuis dan normaal. De bus zal uiterlijk 23:15 uur afreizen naar Eindhoven.

Mocht u de wedstrijd toch met de bus willen bezoeken, maar wilt u absoluut niet langer blijven, geef dit dan door middels een mail te sturen naar webmaster@eindhoven1909.nl. wij zullen dan daar waar onze mogelijkheden liggen een passende oplossing zoeken.

OPGEVEN KAN UITERLIJK TOT WOENDAG 2 DECEMBER 16:00 UUR!! (vanaf dan is het vol=vol)

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.