Busreizen naar Maastricht en Amsterdam

Busreizen naar Maastricht en Amsterdam

Na een aantal thuiswedstrijden in korte tijd, staan er weer twee wedstrijden op vreemde bodem op het programma. En niet de minste!
Zo spelen we op 19 februari in Maastricht tegen MVV en vervolgens kan het carnaval losbarsten in Amsterdam als onze trots tegen de jonkies van Ajax moet aantreden op 24 februari 2017.

Middagje Maastricht!
De wedstrijd tegen MVV wordt een gezellig ‘Middagje Maastricht’. Want, op zondagmiddag 19 februari zal onze FC om 14:30 uur aantreden tegen het keurkorps uit Limburg. Ouderwets op zondagmiddag naar het stadion! Uiteraard zorgt Eindhofan dat het legioen naar “De Geusselt” kan afreizen. Aanmelden voor deze busreis kan inmiddels al via de bekende weg.
De kosten bedragen ook deze keer weer € 19,00.

Carnaval in Amsterdam
Vrijdagavond 24 februari a.s. staat in het teken van de start van de carnaval in het Brabantse land. Laten we deze vier dagen van plezier dit jaar goed starten door de uitwedstrijd in Amsterdam tegen Jong Ajax te winnen! Het is bekend dat onze FC het in uitwedstrijden lastig heeft, dus een mooie gelegenheid om het elftal te steunen. Jong Ajax doet het verrassend goed, dus het zal lastig worden.

Geef je op voor deze wedstrijd en vier carnaval in de bus! Kosten bedragen € 19,00 en inschrijven kan via www.fceuitkaarten.nl (Wedstrijd tegen Jong Ajax komt z.s.m. online te staan)

Geef een reactie

2 Reactie(s)

  1. Avatar
    februari 12, 2017

    Op de toekomst

  2. Avatar
    februari 12, 2017

    Speelt Fce in de Arena of op de Toekomst?