Drie punten en een succesvolle opening van Cafe 1909!

Drie punten en een succesvolle opening van Cafe 1909!

FC Eindhoven heeft de eerste drie punten van 2018 al binnen. In het eigen Jan Louwers Stadion werd FC Emmen met 2-1 verslagen. Kabangu bracht Eindhoven al vroeg aan de leiding. Met een prachtige uithaal zorgde Branco voor de 2-0. Emmen kwam in de slotfase nog wel terug tot 2-1, maar een gelijkspel zat er niet meer in.

Maar vrijdag stond vooral ook in het teken van de opening van het nieuwe supporterscafe. Om 17.00u ging de deur open en kwamen de eerste supporters al een kijkje nemen. Om 19.09u volgde, in een volgepakt café, de officiële opening. Café 1909 ziet er prachtig uit. Bij de opening ging er een speciaal dankwoord naar René Kremers en Dennis van den Bos. Beide supporters staken er veel uren in om er wat moois van te maken. Hulde mannen! (Uiteraard ook aan de andere vrijwilligers, sponsors, etc. Die hun steentje hebben bijgedragen). Café 1909 is geweldig geworden. Gezellig, sfeervol, mooie elementen die perfect op elkaar aansluiten, zicht op het veld en met in de zomer een groot terras. Dankzij de Dj’s (DJ Heeze) werd de avond ook qua muziek perfect ingevuld. Diverse genres kwamen voorbij met de volumeknop goed open! Zo kan elke supporter nu ook echt zelf kiezen ‘hoe’ een avondje FCE te beleven.

Ook de spelers Ruud Swinkels, Jarno Janssen, Joran Vermeulen, Thomas Horsten en Captain Branco vd Boomen kwamen nog een kijkje nemen.

Al met al een topavond voor de club. Gezien het aantal lege biervaten zijn de eerste centen vast terugverdiend, al was de belangrijkste zege de positieve “vibe” die overal voelbaar was. We hebben iets moois gecreëerd en dat moeten we koesteren.

Forza FCE!

De foto’s zie je in ons album, klik hier >>>

 

 

Geef een reactie

2 Reactie(s)

 1. Avatar
  januari 16, 2018

  Goed initiatief om supporters en allen die bij FC werken of daarbij inbreng hebben te verbinden met elkaar!
  Hulde..

 2. Avatar
  januari 14, 2018

  Gefeliciteerd met de overwinning en het prachtige nieuwe supporterscafe.
  Hier blijkt maar weer dat Ons Eindhoven, nog steeds, een club voor en van de supporters is.
  Mooi dat zoveel “jonge” Blauw-Witters dit hebben gerealiseerd,