Eerste zomeraanwinst is bekend

Eerste zomeraanwinst is bekend

FC Eindhoven heeft de eerste zomeraanwinst voor het nieuwe seizoen vastgelegd. Van Club Brugge huurt men Dennis van Vaerenbergh. De bijna 19 jarige spits ziet men in België als groot talent. Men omschrijft hem als een complete, redelijk lange (1m88), spits. Doelgericht, goede trap, kopsterk en redelijk snel. In het Jan Louwers Stadion zal hij komend seizoen de strijd moeten aangaan met Mart Lieder. Met de eerste nieuwe aanwinst kan het vizier definitief op seizoen 2017/2018.

Volgende aanwinsten onderweg

Naar verluid zijn de volgende aanwinsten ook onderweg. Het Eindhovens dagblad laat weten dat er eerdaags nog een huurling van Club Brugge zich gaat melden en dat Alessio Carlone een tweejarige aanbieding voorgelegd heeft gekregen. Hiermee lijkt de club weer wat terug te vallen op de visie “bouwen met talent”.

Huidige selectie bestaat al uit 15 spelers

Met het aantrekken van Dennis van Vaerenbergh bestaat de selectie van FCE al uit 15 contractspelers. Zoals eerder in de krant gemeld zal de club nog op zoek gaan naar een (linker) centrale verdediger, een verdedigende middenvelder en een aanvallende middenvelder (Carlone dan dus). Voor volgend seizoen bestaat de selectie dan uit:

Swinkels, Smit

Horsten, Loof, de Wilde, Sprockel, Gunst

Deschilder, Rowell, de Silva

Caenepeel, Bousbiba, Lieder, van Vaerenbergh, VandeVelde

 

foto met dank aan www.fc-eindhoven.nl

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.