Eindhoven blijft winnen

Eindhoven blijft winnen

Na een slechte seizoensstart begint teletekst pagina 830 er weer steeds beter uit te zien. Door de 2-1 zege op Dordrecht, de vierde zege op rij, is de ploeg van Moniz weer aangesloten bij de ploegen die gaan strijden om de playoff plaatsen.

Het was koud in het Jan Louwers Stadion en het voetbal dat op de mat werd gelegd zorgde er ook niet voor dat je het er echt warm van kreeg. Toch laat de ploeg inmiddels zien dat het punten kan pakken. Achterin staat het allemaal veel stabieler dan in het begin van de competitie. De lokale krant vroeg zich al af wat er nog mogelijk is als deze ploeg echt goed gaat voetballen. Die vraag is een terechte. Veel ploegen laten continu punten liggen en zodoende staat FCE, ondanks een slechte start, op slechts drie punten van de huidige nummer drie.

Tegen Dordrecht werd het weer een moeizame pot, maar werd er uiteindelijk wel gewonnen. Nadat VandePutte FC Eindhoven op 1-0 had gebracht leek er geen vuiltje aan de lucht. Toch kwam Dordrecht langszij. Alvin Daniels, veruit de gevaarlijkste speler van de gasten, schoot de bal achter doelman Swinkels. Gelukkig bleef het daar niet bij. Na een overtreding op Vloet mocht captain Dario vanaf elf meter aanleggen. De captain faalde niet en bracht Eindhoven wederom drie punten.

Morgen, maandag 28 November, gaat FC Eindhoven alweer op pad voor de volgende driepunter. Ditmaal gaat de reis naar Fortuna Sittard. 70 supporters reizen de ploeg achterna. Wil jij ook nog gaan? We hebben nog 2 plaatsen vrij in de bus (te koop via www.fceuitkaarten.nl) en anders kun je morgen van 9.00 – 16.30 uur je kaart aanschaffen bij de administratie om op eigen vervoer af te reizen naar Sittard.

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.