Eindhoven pakt een punt in Emmen

Eindhoven pakt een punt in Emmen

FC Eindhoven heeft in Emmen een puntje weten te bemachtigen. Na 90 minuten stond er een 1-1 eindstand op het scorebord. Beide clubs konden daar volgens mij wel meeleven.

FC Emmen had de voorgaande vijf seizoenen alle duels van ons weten te winnen, en ondanks onze goede seizoenen bleef Emmen uit altijd een lastige tegenstander. Dat zou het ook dit jaar worden. Emmen heeft een goede selectie samengesteld en kan daarmee wel eens een gooi naar een top 5 notering gaan doen.

Zo’n 30 supporters hadden de reis naar Emmen gemaakt en werden vooraf gastvrij ontvangen. Een biertje en live muziek op het Emmen fanplein hoorde daarbij. Ook in de rust werd dit nog eens herhaald.

De 30 supporters hadden de reis niet voor niets gemaakt. In de eerste helft had Lieder namelijk de supporters al laten juichen. Hij schoot knap binnen nadat Kabangu hem op schitterende wijze had bereikt. Na rust begon Emmen echter sterk en kwam het na een “klutssituatie” uit een corner op 1-1. Beide ploegen kregen nog wel een enorme mogelijkheid om te scoren maar het bleef bij 1-1.

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.