Laatste verkoopavond busreis Volendam – FC Eindhoven!

Laatste verkoopavond busreis Volendam – FC Eindhoven!

FC Eindhoven staat aan de vooravond van mogelijk een historische prestatie. De ploeg maakt namelijk kans op promotie.

De eerste stap naar succes kan vrijdag 22 mei worden gezet. Dan zal in Volendam de plaatselijke FC de tegenstander zijn. Om 19:45 uur zal de strijd ontbranden. EindhoFAN organiseert een busreis naar Volendam. De bus vertrekt om 17:00 uur.

Inmiddels is de de eerste verkoopavond achter de rug en zijn er voor de busreis naar Volendam al ruim 200 kaarten verkocht. Om de resterende kaarten aan de man te brengen is er nog een verkoopavond in het Supportershome van het Jan Louwers Stadion en wel op maandag 18 mei tussen 18:30 uur en 20:30 uur. De kosten bedragen voor seizoenkaarthouders van FC Eindhoven 20 euro. Supporters die geen seizoenkaart hebben, betalen 25 euro. (Prijs is voor busreis en kaartje). Mochten er vragen zijn, informatie willen hebben of echt niet op de maandag kunnen komen maar wel mee willen, stuur dan een mailtje naar webmaster@eindhoven1909.nl

Voor de mensen die nog geen kaart hebben, is dit de laatste mogelijkheid om mee te gaan naar Volendam. Er geldt namelijk een verplichte buscombi voor deze wedstrijd.

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.