Nieuwe voorzitter voor onze club

Nieuwe voorzitter voor onze club

FC Eindhoven heeft vanavond op de nieuwjaarsreceptie bekend gemaakt dat Frans Janssen (46) de nieuwe voorzitter is van onze club. Naast de nieuwe voorzitter werd ook bekend gemaakt dat Arne Hamers de rol van penningsmeester gaat vervullen.

Met de nieuwe voorzitter, woonachtig in Waalre, en de nieuwe penningmeester hoopt men de ambities die de club heeft de komende jaren vorm te gaan geven. Die ambitie is overigens duidelijk, binnen vijf jaar promoveren naar de eredivisie. Wij zijn benieuwd naar de visie en de plannen voor de komende jaren.

Wij wensen Frans en Arne heel veel succes maar vooral welkom bij onze mooie club!

 

Geef een reactie

2 Reactie(s)

  1. Avatar
    januari 16, 2017

    Frans gaat op de luchtfiets naar de Aalsterweg. Fietsen naar de maan. We willen ze houden. Binnen 5 jaar is Frans de laatste, die lacht. De oudjes, zoals Truttebel, wil zo graag nog eens snuffelen in de divisie van Eer.

  2. Avatar
    januari 11, 2017

    Frans Janssen en Arne Hamers hopelijk zitten jullie over 5 jaar nog steeds aan de bestuurstafel van ons aller FCE en zijn jullie mede verantwoordelijk voor alle successen die er tot dan geboekt zijn op bestuurlijk valk als op de groen mat! Succes!!!