Nog 16 dagen…

Nog 16 dagen…

De voorbereiding is alweer even aan de gang en de competitiestart komt steeds dichterbij. Over 16 dagen starten onze jongens met een uitwedstrijd in Doetinchem. Overigens werd dit duel gisteren pas definitief nadat de Graafschap koos om niet in beroep te gaan tegen de uitspraak van de rechter rondom hun, al dan niet terechte, degradatie.

Goede voorbereiding

Onze jongens kennen tot nu toe een goede voorbereiding. Ondanks diverse wisselingen in de selectie, diverse spelers die op proef hun opwachting maken, lijkt “Simeoniz” er zijn visie en speelwijze al behoorlijk in te krijgen. In de oefenwedstrijden tot nu toe laat de ploeg zien dat het attractief voetbal wil gaan spelen. In de competitie moet straks gaan blijken of het ook goede resultaten gaat opleveren maar op dit moment oogt het goed en leuk.

Lieder voor 2 seizoenen naar FCE

Mart Lieder werd gisteren als nieuwe aanwinst gepresenteerd. De spits die eerder speelde voor Vitesse, Dordrecht, RKC en Auraa tekende na een succesvolle proefperiode een contract voor 2 seizoenen. Wij wensen vanaf deze plek Mart veel succes! (Follow the Lieder Lieder!)

Laatste oefenwedstrijden

Met de competitiestart over 16 dagen komt het oefenprogramma langzaam aan zijn einde. Vanavond (woensdag 20-7) neemt FCE het op tegen het Belgische Hasselt, de aftrap is vanavond om 19.00 u in het eigen stadion. Na dit duel spelen onze jongens nog tegen Lierse, PSV en Beerschot-Wilrijk.

Informatie busreis de Graafschap

We hopen deze week alle informatie rondom de 1e busreis van dit seizoen online te hebben. Zodra we alle gegevens bij elkaar hebben zullen we deze via de website communiceren. Wij hopen uiteraard dat onze jongens ook dit seizoen, in zowel thuis als uitwedstrijden, kunnen rekenen op jullie fanatieke steun.

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.