Voorbeschouwing: FC Eindhoven vs Eagles

Voorbeschouwing: FC Eindhoven vs Eagles

Morgen de 1e doelstelling al bereikt?

FC Eindhoven had voor dit seizoen als doelstelling een plek bij de eerste vijf in de competitie. Morgen, 4 wedstrijden voor het einde, heeft de ploeg van Mitchell van der Gaag aan een punt genoeg om dit te bewerkstelligen. Een geweldige prestatie, zeker gezien het feit dat een groot deel van de succesvolle selectie van vorig jaar afgelopen zomer vertrok.

Go Ahead Eagles

Morgen treft FCE de Go Ahead Eagles. De Deventer ploeg degradeerde vorig jaar uit de eredivisie, leek vooraf een titelkandidaat, maar staat dit seizoen toch op gepaste afstand van ons clubje. In Deventer won FC Eindhoven dit seizoen met 1-2 en beleefde de ruim 100 meegereisde Eindhoven supporters een prachtige awayday.

Opstelling

FC Eindhoven mist morgen in het eigen Jan Louwers Stadion de geschorste Fries Deschilder en Anthony van de Hurk. Ook Boere, Durwael en Gunst zijn nog afwezig vanwege blessures. Positief was het wel dat afgelopen dinsdag Maxime Gunst zijn eerste minuten weer maakte. De linksback was al vanaf September uitgeschakeld vanwege een knieblessure. In datzelfde duel maakte Marko Mitrovic zijn debuut voor FC Eindhoven. De Zweed, enkele jaren terug bestempeld als de nieuwe Zlatan, kende de afgelopen jaren bijzonder veel blessureleed. Morgen is hij wel opgenomen in de wedstrijdselectie. Wij zijn erg benieuwd wat deze jongen kan gaan brengen. Het geheime wapen in de playoffs??

Verwachte opstelling: Swinkels, de Wilde, Ntoko, vd Buijs, Massop; Swinnen, van Imschoot, Vink; Caenepeel, Kastaneer, Koc.

Topper

Morgen dus een prachtig affiche, FC Eindhoven – Go Ahead Eagles. De nummer 3 tegen de nummer 5. De strijd om een plaats in de halve finale van de playoffs. De steun van de supporters zal dus nodig zijn. Wij rekenen op jullie, tot morgen!!!

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.