Wie gaat de nieuwe trainer worden?

Wie gaat de nieuwe trainer worden?

Het is inmiddels alweer eventjes geleden dat Moniz en FC Eindhoven besloten uit elkaar te gaan. Voor het nieuwe seizoen is men dus hard op zoek naar een opvolger. Volgens het Eindhovens Dagblad van afgelopen vrijdag is er inmiddels een topfavoriet en hoopt men daar binnenkort mee rond te komen.

Laten we er dus maar eens een poll tegenaan gooien. Wat voor trainer zie jij graag komen?

Geef een reactie

25 Reactie(s)

 1. Avatar
  juni 19, 2017

  Jaen Paul de Jong nee heb je ja kun je krijgen

 2. Avatar
  juni 19, 2017

  Schenning als winnaar binnen? Is gedegradeerd met UNA…

  Rob Maas is bij beide clubs weggedaan na korte periode waarbij spelers en supporters klagen over de manier van communiceren. Denk na Moniz dat je dat type niet wil hebben.

 3. Avatar
  juni 19, 2017

  laat ik als eerste wel een naam noemen en wel Brusselers ex PSV jeugd.

 4. Avatar
  juni 19, 2017

  Ik vind zowel Schenning als Maas een goede optie. Voordeel voor Schenning is dat hij als ‘winnaar’ binnen komt terwijl Maas zowel bij Vitesse als bij Cambuur een deukje opgelopen heeft als hoofdtrainer.

 5. Avatar
  juni 18, 2017

  Rob Maas? Doe niet zo gek man. Als die koekenbakker gehaald gaat worden is het duidelijk dat de club geen supporters meer binnen wil zien.

 6. Avatar
  juni 18, 2017

  Mark Schenning is een optie heeft ook stage gelopen bij FCE. Hoorde fluisteren dat her Rob Maas gaat worden.

 7. Avatar
  juni 18, 2017

  Ambiteuze, jonge trainer. 1 die werkt aan vaste patronen en zorgt dat er een duidelijk systeem is. Dat is naar mijn bescheiden mening de beste optie. Als er goed en met een duidelijk idee wordt getraind en gespeeld, komen de resultaten echt wel. We hebben alweer een aardige selectie. Als er nog een duidelijke versterking in het centrum van de verdediging bij komt, kan het zomaar weer een mooi seizoen worden.

 8. Avatar
  juni 18, 2017

  Jonge, ambitieuze trainer, die met een team van jonge talentvolle spelers een de bak moet; werken met talent, waar de FCE zo goed mee bezig was! Dat zie ik helemaal zitten… Voetbal met passie, met hart en ziel…
  mexicaantje.

 9. Avatar
  juni 18, 2017

  Daar is de optie Anders toch voor? 😀

 10. Avatar
  juni 18, 2017

  Beste jammer dat er geen namen genoemd worden