Wie gaat de nieuwe trainer worden?

Wie gaat de nieuwe trainer worden?

Het is inmiddels alweer eventjes geleden dat Moniz en FC Eindhoven besloten uit elkaar te gaan. Voor het nieuwe seizoen is men dus hard op zoek naar een opvolger. Volgens het Eindhovens Dagblad van afgelopen vrijdag is er inmiddels een topfavoriet en hoopt men daar binnenkort mee rond te komen.

Laten we er dus maar eens een poll tegenaan gooien. Wat voor trainer zie jij graag komen?

Geef een reactie

25 Reactie(s)

 1. Avatar
  juni 22, 2017

  Jij weet d-vakker wat de club wil dan? Niet op de shortlist van Harm van Veldhoven maar misschien wel bij de overige bestuursleden?

  Gert Kruys juich ik juist toe. Man die op tv altijd goed overkomt, een warme persoonlijkheid en ervaring. En dat zal de jonge spelersgroep nodig hebben.

 2. Avatar
  juni 22, 2017

  De naam van Gert Kruys zingt rond. Stond/staat niet op de shortlist maar buitenstaander zonder band met de club Ling pakt door…. Dus weer een trainer (56 jr) met een hoop ervaring, regelmatig voortijdig er uit gebonjourd en nu in beeld voor onze FCE. Ik wordt hier niet gelukkig van als dit waarheid wordt. Een buitenstaander die ons opzadelt met iets wat we niet wilden en willen.

 3. Avatar
  juni 22, 2017

  Supporter, dank voor je reactie. Ik bedoel en zo staat het er ook advies krijgen en inwinnen prima maar wel zelf beslissen. Het artikel in het ED laat een spagettie potpouri zien met onduidelijkheden .
  Is Ling nu de technische man met beslissingsbevoegdheid?
  Wie het weet mag het zeggen.
  Het is en blijft onduidelijk en dat is mijn boodschap.

 4. Avatar
  juni 22, 2017

  Ik laat me verrassen. Ben gematigd positief.

 5. Avatar
  juni 21, 2017

  Enige reserve voor deze nieuwe ontwikkeling is wel op zijn plaats denk ik. Na het lezen van het artikel in het ED ben ik ook niet vol vertrouwen dat het allemaal goed komt, maar wil het wel een kans geven. Opvallend is wel dat Ling het gratis komt doen. Waar vind je dat nog…….oftewel: daar geloof ik niet zo in. Een club waar je verder geen band mee hebt gratis adviseren. En meteen een grote stem hebben in het samenstellen van de selectie en, als klap op de vuurpijl, ook meteen de nieuwe hoofdcoach aandragen…… Ik vraag me dan wel hardop af waar het belang van Ling zit. Een gratis Technisch Directeur, geen wonder dat ze Harmpje bijna zonder slag of stoot hebben laten gaan…..

  Maar goed, waarschijnlijk iets te cynisch en achterdochtig. Ik wil het zoals gezegd wel een kans geven, als de invloed van Ling maar niet te groot wordt. En die kans is er omdat hij met ‘zijn’ hoofdcoach in het technisch hart komt, samen met Pascal Maas (de enige van FCE veld) en Jan Vogels (hoofdcoach zaal, waar ik persoonlijk veel vertrouwen in heb). We gaan het zien.

  Ben erg benieuwd naar jullie reacties op dit nieuws.

 6. Avatar
  juni 21, 2017

  Beetje tegenstrijdig Louwers. Eerst is het geen goede zaak om vervolgens te eindigen met dat het goed is naar andere te luisteren.

  Club neemt een adviseur in handen die Cruyff hoog had zitten. Is geen jan doedel dus. Zoals op Omroep Brabant mooi bericht. FC Eindhoven blijft FC Eindhoven.

 7. Avatar
  juni 21, 2017

  Ik lees in het ED dat een zekere Ling een coach gaat aanstellen!
  Lijkt me geen goede zaak.
  De vervreemding neemt toe?
  Hoop dat ik het mis heb.
  Als je de aanstelling van een nieuwe coach uit handen geeft, kan dit
  berekenen dat er te weinig kennis, kunde en vertrouwen is bij het huidige management . Brevet van onvermogen?
  Aan de andere kant is het goed om te luisteren naar de kennis van anderen, maar wel zelf te beslissen.
  Ik griet u.

 8. Avatar
  juni 21, 2017

  Brusselers had ik ook bedacht, maar die heeft zijn coach betaald voetbal diploma niet.
  Maar na het nieuws van gisteren zal het wel een bekende van Ling worden.

 9. Avatar
  juni 20, 2017

  Ambitieuze jonge trainer met vaardige communicatieskils. Zeker geen Maas, bestel meteen mijn seizoenkaart af. Hij kan het niet en is niet geschikt als coach, misschien wel als trainer.
  Na het drama Moniz terug naar af. JP de Jong zou fantastisch zijn, maar haalbaar?
  Hans de Koning is van een andere generatie , niet doen.

 10. Avatar
  juni 20, 2017

  Ik denk dat Hans de Koning beide rollen prima kan invullen, samen met onze veld trainers. Prima Conny denk ik