Winst in Volendam

Winst in Volendam

Afgelopen maandag heeft FC Eindhoven zichzelf wederom een goede dienst bewezen door met de volle winst terug te keren uit Volendam. In een wedstrijd waarin Eindhoven zeker in de eerste helft de onderliggende partij was, werd met 3-1 gewonnen. Voor de derde wedstrijd op rij werd er gescoord uit een corner, iets waar we jaren lang op hebben moeten wachten. Met Nieveld en N”Toko beschikken onze jongens weer eens over de nodige kopkracht, zowel in verdedigend als aanvallend opzicht.

In de eerste helft speelde Paul Beekmans als controleur op het middenveld. Deze keuze pakte niet goed uit. Na balverlies van Beekmans wist Overtoom de thuisploeg op 1-0 te brengen in de eeste helft. In de tweede helft werd Beekmans vlak voor de verdediging gepositioneerd. Op deze plek was Beekmans in zijn element en kon hij uitgroeien tot man of the match. Hij gaf ondermeer een assist op Zowel online als offline is gokken iets dat in online nederlands casino veel wordt gedaan. Lagouireh die alweer zijn 2e goal van het seizoen maakte. De derde goal werd gemaakt door Josemar Makiavala die langzaam aan naar een basisplaats lonkt.

Aanstaande maandag wacht de volgende wedstrijd, die tegen Jong FC Twente. Vanwege het interlandweekend is het aannemelijk dat een groot aantal van de selectie zullen spelen voor het beloftenelftal om wedstrijdritme te houden. Hopelijk kan de FC de winning streak vasthouden en lekker mee blijven doen in de eerste periode!

 

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.