Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

<

6.044 Reactie(s)

 1. Avatar
  november 09, 2023

  Volle bak tegen VVV, stadion uitverkocht?

 2. Avatar
  november 08, 2023

  Missen gewoon wat ervaring voorin en echte killer(s). Daarmee is onze selectie niet helemaal in balans. Daarnaast hebben we ook pech met alle blessures (constant). Ik hoop dat onze technische mensen in de winterstop daar nog naar op zoek gaan. Dat gaat verschil bepalen of je straks wel of niet playoffs gaat behalen.

 3. Avatar
  november 07, 2023

  Gisteren helaas weer geen thuisoverwinning. Alhoewel dat er wel inzat. Toch weer het scoringsvermogen dat hapert. Zo jammer is dat. Als Eindhoven een kwartje wil worden, zullen ze daar toch echt iets mee moeten.
  Gelukkig vrijdag weer een herkansing op een thuisoverwinning en de kater van gisteren weg te spoelen.

 4. Avatar
  november 06, 2023

  Onze kunstgrashovenier, de blauwwitgelovige Thomas geeft het woord aan Bassie, allesbehalve clownesk, maar een kennisspons in zijn vakgebied. Samen met onze Willem is het een symbiotisch paar met discussies op niveau, zo, zo, zo. Heerlijk om elkaar op te vrijen in these, antithese met als top de synthese tot in de hoed van onze weldoener Edje. Om er zelf maar iets uit te gooien, van top-down tot under-top. Eenvoudig gezegd, technisch leiderschap onder de spelers. Spelers zijn geen stenen die je willekeurig verplaatst, maar mensen met een hersenschors. Zelfkritiek, de ander de spiegel voorhouden en niet alleen de mooiste. In kern komt het erop neer, weet je spelers te raken en stimuleren om te worden wie je bent en dat ingebed op een passend matras, laat ik maar ons kunstgras noemen. Talentontwikkeling staat in een hoog vaandel. Hartstocht van onze Bassie, hij hoeft geen wekker te zetten, hij is van zichzelf wakker en blij om te floreren in Jan Louwers. Onze Willem is al wakker. Kent u dat ouderwetse liedje nog: “Willem wordt wakker.” Ongetwijfeld, de blauwwitter heb ik eerder opgepookt om Scheepje in te fluisteren die Weijsman langdurig vast te leggen. Of zijn we voor een dubbeltje geboren en gedoemd klein te blijven?

 5. Avatar
  november 05, 2023

  Leuke tegenstander voor de beker. Moet kunnen.

 6. Avatar
  november 03, 2023

  Aanvallende keuze van onze Willem. De middenvelders schoven verder naar voren. Tot helaas de blessure van Tibo Persyn ging zelfs Dyon ver naar voren. En Farouq Limouri schoof vaak in op het middenveld. Elk voordeel hep zun nadeel. Farouq gaf de diepe val op Ozan, die de lat kuste. Uitblinker Sven van Doorm strooide met loepzuivere paasjes. Aanvallende speelwijze geeft de tegenstander (bij balverlies) countermogelijkheden. Met wat positie veranderingen kreeg August weer eens een kans. Hij werd weinig bereikt of hij maakte zich weinig bereikbaar. Ligt het aan mij, maar ik zie weinig voetballende kwaliteiten bij die spijker. Hij zal het op de training wel beter doen dan jonkie David Garden. Op de flanken moete we het hebben van opkomende backs. Joey laat nog op zich wachten en Pjotr ook. Maarten Swerts ook nog steeds in de lappenmand. Kijk toch in aanvallend opzicht met een jaloerse blik naar de kattenmeppers met aanvallers als Kaars en voormalig blauwwitter De Hulk, maar daar zit meer geld. Wij hebben gelukkig Wakkere Willem Weijs.

 7. Avatar
  oktober 30, 2023

  Te hebzuchtig naar een stukske kerkrat. Dank, Driekske, dat spaart me E 30,00 aan een tevergeefs ritje naar mijn, dat is nog hebzuchtiger, dan maar onze, eerlijk zullen we alles delen, blauwwitte jongens, uit. Zelfs een armoedzaaier ligt krom voor zijn geliefde, die hem graag uitkleedt. En dat voor een fan die van gierigheid ontlasting oppot. Groet uit Dordt, des te schoner het wordt, ben je er eenmaal in, dan heb je het altijd naar je zin.

 8. Avatar
  oktober 30, 2023

  Jur, het is maandag tegen Roda

 9. Avatar
  oktober 29, 2023

  Onze Willem had het over een matige ploeg en als het tegenzit je alles moet geven. Het woord compact bezigt tegenwoordig iedere trainer, net als druk zetten. Duels uitvechten, ja, daar moet je agressieve spelers voor hebben. Ja en wat die spitsen betreft, David Garden is nog speels in de voetbaltuin en ontbreekt inzicht en fysieke hardheid en ik ben bang, dat August Priske technisch te beperkt is, waardoor zelfs Willem van hem geen topper gaat maken. Maar goed, we hebben ook geen scorend vermogen vanuit het middenveld, misschien op termijn Sven Simons. Misschien ben ik te kritisch, maar mogen we meer verwachten van talent Dyon Dorenbosch? Slecht 6 minuten gezien en daarin valt op, dat aanvallende middenvelder Ozan, paar maal verdedigt rond de eigen16. Verdedigen is niet zijn kracht. Wij waren helaas de krieltjes, dan vrijdag maar wraaknemen en de kerkratten op de barbekjoe leggen.

 10. Avatar
  oktober 28, 2023

  De Joker dacht gisteravond dat wie het laatst lacht, het best lacht. Eindhoven kwam gisteren weer niet aan voetballen toe. Ik ben het met Fransoos eens: scorend vermogen! Kijk eens naar het aantal gemaakte goals in 12 wedstrijden. Veel te weinig om serieus mee te kunnen doen. In elk voetbalteam heb je gewoon een spits nodig die er 1 a 2 per wedstrijd in knalt, of andere laat knallen. Anders wordt het moeilijk om punten te pakken. Hopelijk komt Eindhoven, met hulp van de sponsors, tot een oplossing hiervoor. Behalve tegen het kleine broertje van de aartsvijand, lukt het in de andere wedstrijden niet vaak om met 1 of 2 of 3 goals verschil te winnen. Hoop doet leven, dus Eindhoven, kom op!