Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

<

6.044 Reactie(s)

 1. Avatar
  november 11, 2023

  Bonjour,
  Nog niet naar de samenvatting gekeken maar begrijp dat het erg matig/slecht was van onze kant. Om bovenin mee te draaien en op termijn zelfs te promoveren zal er kwaliteit bij moeten. Als de geblesseerde spelers terug zijn en er 2 duidelijke versterkingen bij komen hebben we een groep die zeker in de top 6 mee kan draaien. Het leven van een Eindhoven supporter gaat nooit over rozen maar het motto blijft: Eindhoven zal wezen, Eindhoven zal zijn etc.

 2. Avatar
  november 11, 2023

  Het verschil met afgelopen maandag was enorm. Maar voorin komen we echt flink tekort. Playoffs dit jaar? Ben er bang voor.

 3. Avatar
  november 11, 2023

  Maar dan moet de bal wel naar voren.
  Van de backs gaat totaal geen dreiging uit.
  Zo’n Dahlhaus speelt meer terug dan vooruit.
  Hij staat daar overigens niet alleen in.
  Er wordt meer terug dan vooruit gespeeld.
  De voorhoedespelers lopen alleen maar wat te storen.
  Ook op het middenveld komen we tekort.
  Ik weet niet wat die mogelijke nieuwe speler, die al weken mee traint, kan, maar hij zal niet veel slechter zijn dan b.v. Dorenbosch.
  Ik ben na vanavond zeer pessimistisch gestemd, terwijl er 2 jaar terug nog werd gezegd, dat het streven was, na 5 jaar naar de eredivisie.

 4. Avatar
  november 10, 2023

  Ja Hans, de afgelopen reeks wedstrijden is pijnlijk. Zonder scorende spelers wordt het een zwaar seizoen. Misschien in de winterstop een echte afmaker erbij? Ik hoop het.

 5. Avatar
  november 10, 2023

  Net thuis na een zéér teleurstellende wedstrijd.
  Na de wedstrijd tegen Roda van maandag jl. was
  Ik zeer verwachtingsvol. Aardig wat publiek dat er eens goed voor ging zitten.
  Maar……daar begonnen we weer……tikkie breed……balverlies……tot tweemaal toe kwamen we in het begin al goed weg.
  Toen na ongeveer 10 minuten opnieuw balverlies en 0 – 1
  Vanaf toen liep Fc Eindhoven achter de feiten aan.
  Het was slecht……….nee….waardeloos voetbal.
  Het kiezen van een man van de wedstrijd is zelfs niet te doen.
  Wat een waardeloze voorstelling…..

 6. Avatar
  november 10, 2023

  Haha, ja Jur, het leven van een Blauwwitter kan soms druk zijn. Supporterswerving zou goed zijn. En ik denk dat dit onderdeel is van een groter totaalplaatje. Zoals sportieve prestaties, stadion en meer sponsors. Voor meer supporters erbij, zal Eindhoven wat meer op de kaart gezet moeten worden. Dat zou wel mooi zijn.

 7. Avatar
  november 10, 2023

  Lange contracten was dhr Wijsman niet van. Overigens dienen daarvoor sowieso twee partijen te zijn die dat ook willen. Los van een contract ,als iemand weg wil bij eindhoven is die zo weg.

 8. Avatar
  november 10, 2023

  Eus, je hebt het maar druk met de teevee, columns in Edje en je schrijfseltjes op dit boek. Een ideale marketing stunt om te roepen, dat er nog slechts een paar kaarten beschikbaar zijn. Dat trekt de thuiszitter over de streep, want hij wil erbij horen. Iets voor jou, Directeur Supporterswerving.
  In de voorbereiding hadden we al problemen om een goede spits te vinden, die voor een kleine club betaalbaar is. Dat zal nu niet anders zijn.
  Wat El Bouchataoui betreft. Een centrale middenvelder met meerwaarde lijkt me zeker welkom.
  In De Limburger een interview met Willem Weijs. Tevens geeft hij, indien nodig, zijn empatiet aan spelers. Zo mag een speler tijden de lunch even naar huis om bij een ziek familielid te zijn. Zo win je ook spelers voor je. Zou Scheepje al door Blauwwitter ingefluisterd zijn om deze toptrainer langdurig vast te leggen?

 9. Avatar
  november 10, 2023

  Lees in de krant dat ze voor een middenvelder zouden gaan. Want die hebben we pas 8? Ben het met de webmaster eens. Het probleem zit voorin. Er zijn twee spitsen van een jaar of 19 die gewoon het niveau nog niet aan kunnen. Haal daar maar een ervaren spits voor in plaats van weer een middenvelder.

 10. Avatar
  november 09, 2023

  Bijna, er zijn nog maar een paar kaarten.