Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

<

5.932 Reactie(s)

 1. Avatar
  november 15, 2023

  Komen er nog aanvallers bij?

 2. Avatar
  november 12, 2023

  Ja, inderdaad 11e plek. Dezelfde plek als Almere City. Speelde die vorig jaar ook niet in de KKD? Mooi voorbeeld wat je kan bereiken als je een visie hebt waar je als club heen wil in de toekomst. Knap van een voetbalclub die bijna 100 jaar later dan Eindhoven is opgericht. En pas sinds 2005 betaald voetbal speelt.
  En nu lees ik bij Jur dat Eindhoven de ambitie om in de Eredivisie op de schroothoop heeft gezet. Dat klinkt niet goed, want op een schroothoop roest alles vast.
  Hopelijk komt er binnenkort meer nieuws van Eindhoven op welke manier ze voetbal willen bedrijven. Gewoon eerlijk zijn naar de Blauwwitte supporters.

 3. Avatar
  november 12, 2023

  Voorin is het veel te mager en daar moeten de technische mensen binnen de club in de winterstop snel herstelwerkzaamheden gaan doen. Inmiddels 11e en met het programma van de komende weken komt plek 15 dichterbij

 4. Avatar
  november 12, 2023

  Het gaat niet goed en dat is duidelijk. Opmerkelijk de steeds terugkerende kritiek op Dorenbosch. Vorig seizoen een gewaardeerde kracht en multifunctioneel inzetbaar. Is er dan toch iets mis met het systeem? Wie heeft de sleutel? Voetbal is een simpel spel. Wordt het niet te ingewikkeld gemaakt.
  Wat wel duidelijk is dat het scorende vermogen heel mager is.
  Wie heeft hiervoor de oplossing of moeten we tevreden zijn met wat we hebben en accepteren van wat we niet hebben en het daar mee doen.
  Een echte supporter blijft altijd komen, dat is het dna van een echte supporter.

 5. Avatar
  november 12, 2023

  Moet ik, ons Driekske, iets nieuws brengen, wat anderen reeds verwoord hebben? Ben geen trainer, mijn meninkske is beperkt. Opbouw in eigen 16 is theoretisch ideaal om de vrijstaande uiteindelijk te vinden, alleen strandt dit vaak in de praktijk (ook bij Jong Ajax). Balverlies kan dan dodelijk zijn. Bij een mislukte vrije uittrap van de kieper is balverlies vaak niet dodelijk. Kans op balbezit is theoretisch kleiner, dus gaat het dan om het veroveren van de tweede bal. Statistisch hadden we meer balbezit, meer schoten en meer schoten op doel. Het zegt weer eens, dat betere statistieken niet tot de overwinning leiden. De factor geluk en efficiƫntie spelen een grote rol in de KKD. Daarom kan iedereen van iedereen winnen of verliezen. De Limlanders speelden het slimmer in de omschakeling. En trokken zich op tijd met twee blokken van vier terug. Wij hadden daar moeite meer, temeer daar, zoals anderen verwoorden de voorwaartsen om het mild te zeggen het niet hadden. Of August het ooit gaat krijgen? Garden nog geen basisplaats gehad, heeft bij momenten wel laten zien kwaliteiten te hebben, is wel snel, technisch beter dan August, maar moet zich ontwikkelen in vooral fysiek opzicht en slimmigheid en efficiƫntie.
  Justin Ogenia, de joker op verschillende posities, staat eindelijk op zijn beste positie, dat is de rechtsback. Alleen daar komt ook Tibo Persyn in aanmerking voor. Lees van anderen ook kritiek op Dyon Dorenbosch. Met enige spot: Dieptepass van Dyon op Farouq, Limouri die wegglijdt, anders had hij oog in oog gestaan met Jorn Brondeel. Ik zie liever Sven van Doorm vanwege zijn passing naar voren. Dyon heeft nog geen assist op zijn naam waar een doelpunt uit voort is gekomen.
  Wat de opleiding betreft: Alleen Dyon heeft een basisplaats. En wordt de opleiding niet afgetroefd door de andere Brabantse clubs. Loop er een talent rond, dan neemt de jeugdopleiding van bijv. de roodwitte vijand de speler over. Niet zo verwonderlijk, dat er weinig spelersdoorstromen naar het eerste.
  De eredivisie doelstelling is op de schroothoop gezet, Wel de doelstelling het behalen van de nacompetitie. Met weinig geld valt er weinig te halen, zelfs een klein salaris voor El Bouchataoui zit er niet in. Onze Buschauffeur is belangrijk voor ons kluppie. Hij schenkt, los van fiscale aftrekposten, ons net zoveel, dat we het hoofd net boven water kunnen houden.
  Niet getreurd, de volgende wedstrijd in Groningen, in de knotsgekke KKD, kunnen we zomaar winnen.
  Met Eus: Al zijn het natte dromen, een blauwwitter blijft altijd komen.

 6. Avatar
  november 12, 2023

  Ja Hans, ik kan het niet beter verwoorden. Je hebt (helaas voor Ehv) helemaal gelijk. Ik heb het al vaker gezegd, Eindhoven moet aan de Aalsterweg baas in eigen huis zijn. Uitstralen dat er niets te halen valt bij Eindhoven. Dus dominant spelen, dat wil ook zeggen bij balverlies druk zetten, bal veroveren en naar voren aanvallen. Wat Eindhoven nu bij balverlies doet, of als ze met 1-0 voorstaan, is achteruit zakken en de tegenstander laten komen. En dan toekijken hoe de tegenstander scoort. Ene wereldberoemde nummer 14 zij ooit, verdedigen begint bij aanvallen.
  Elke keer wordt bij slecht voetbal een excuus gezocht buiten de selectie. Het ligt nooit aan de kwaliteit van de spelers. Terwijl ik spelers zie, die het zelfs in de 2e divisie moeilijk zouden hebben.
  Inderdaad werd er 2 jaar geleden nog de ambitie uitgesproken door Eindhoven om binnen 5 jaar (!) de eredivisie in te gaan. Ik zie daar nu nog niets van. Veel woorden van het bestuur en geen daden. Ik mis de dynamiek in Eindhoven daarvoor. Sponsors, stadion en meer talent uit de eigen jeugdopleiding.
  Ik vind dat Eindhoven eerlijk moet zijn over de ambities. Niet zomaar wat roepen. Als ze niet meer willen, en kunnen dan dit, dan moeten ze dat gewoon eerlijk zeggen. Dat is ook goed, want ik blijf toch wel Blauwwitter. Dat is beter dan kletspraat aan ons te verkopen.
  Ik denk dat Eindhoven heel veel potentie heeft en dat er veel meer mogelijk is. Daarvoor is wel een sterk en daadkrachtig bestuur nodig. Een bestuur met een duidelijke toekomstvisie voor Eindhoven. Hopelijk met meer ambitie dan alleen maar meedoen in de KKD om eventueel playoffs te bereiken.
  Zo, dat moest me na deze pijnlijke reeks even van het hart. De volgende thuiswedstrijd zal ik ze opnieuw aanmoedigen en naar voren roepen. Want Eindhoven zal altijd zijn ………..

 7. Avatar
  november 11, 2023

  Waar blijft Jur met zijn mening?

 8. Avatar
  november 11, 2023

  De uittrap bij een achterbal met 2 Verdedigers en een keeper die 2x rondspelen en hem dan alsnog lang gooien of een 3e speler met 3 man in de rug op de eigen 16 meter inspelen irriteren mij nog veel meer. Naast het ontbreken van een spits met kwaliteiten. Zowel Priske als Garden zijn niet goed genoeg. Daar moet echt wat gebeuren.

 9. Avatar
  november 11, 2023

  De trainer/coach kan dan wel zeggen, dat er zorgvuldig van achter uit opgebouwd moet worden, maar het voetbal is daardoor niet om aan te zien.
  Zo jaag je het publiek van de tribunes en komt het stadion nooit vol.
  Triest, triest, triest…….

 10. Avatar
  november 11, 2023

  Om het steeds terugspelen nog maar eens te onderschrijven.
  Dorenbosch speelt halverwege de helft van VVV de bal terug op Limouri, die daarop uitglijdt en het is 0 – 1.
  Waarom die bal vanaf die plaats terugspelen.
  Ongelofelijk. Het publiek ergert zich terecht hier kapot aan.