Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

<

5.778 Reactie(s)

 1. Avatar
  november 29, 2023

  Zo ken ik je weer, Dick, een tikkel spot en toevoegend, beweeg en voorkom ouderdom suikerziekte. We parkeren de bus.
  Ons kluppie is geen parlementaire democratie om voor een paar handen vol fans verantwoording af te moeten leggen. Maandag waren onze jongens teleurgesteld in zichzelf en wilden dat na afloop delen met de supporters. Het was droevig als het weer, de supporters waren vertrokken, geen gedeelde troost. Hoort het niet in voorspoed en tegenspoed te zijn? Narris is niet de enige met een fatalistische gedachtengang. Wij horen met onze begroting in het rechterrijtje thuis. Wij moeten ons sterken in de realiteitszin, dat wij een kleine club zijn en troost zoeken in verlies en ons verheugen in elke overwinning.
  Daarom wel blijven dromen, ook al zijn die bedrog. Twee overwinningen op een rij en we leven alweer boven onze begrotingsstand. Zo dicht ligt het bij elkaar. Daarom zo meteen maar een paar vragen voor ons sparrende trainersjonkie, die ongetwijfeld om het met een moeilijk woord te zeggen aan introspectie doet.

 2. Avatar
  november 29, 2023

  “Calimerogedrag”? Ik volg het niet ….

  Bij deze nodig ik het Bestuur van Eindhoven uit om richting de supporters eens een actuele toekomstvisie te geven.

  Iemand een idee hoe dit gedaan kan worden?

 3. Avatar
  november 28, 2023

  Helaas werkt dat zo niet Dick.
  Heeft niets met Calimerogedrag te maken.

 4. Avatar
  november 28, 2023

  De gemeente wil dat die dure, nieuwe parkeergarage gebruikt gaat worden en dan moet je een stukje lopen, is gezond, of kom op de fiets ook gezond, dus graag geen calimero gedrag over een stuk asfalt.
  Het gaat om de mooie sport voetbal, vrijdag weer nieuwe kansen.

 5. Avatar
  november 28, 2023

  Ik denk dat gemeente Eindhoven gewoon van de FC Eindhoven af wil. Anders halveer je het parkeerterrein toch niet.
  Ik neem aan dat er overleg is geweest met fce en dat men kenbaar heeft gemaakt dat het streven nog steeds eredivisie is(dus veel meer toeschouwers/auto’s) .
  Ik begrijp er helemaal niets van …

 6. Avatar
  november 28, 2023

  Komen er nog inkomende transfers in de winterstop of gaat het seizoen als een nachtkaars uit?

 7. Avatar
  november 28, 2023

  Klopt, als het zo moet met het parkeren dan komen er nog minder toeschouwers, het is gewoon een ellende veel te weinig parkeermogelijkheden en zeker als er nog meer activiteiten zijn bv bij Oranje Zwart

 8. Avatar
  november 28, 2023

  Helemaal mee eens Jan.

 9. Avatar
  november 28, 2023

  Het voetbal was dramatisch, parkeren was net zo dramatisch. Benieuwd hoe de club uit dit dal gaat klimmen. Want beide redenen kosten gigantisch veel publiek.

 10. Avatar
  november 27, 2023

  Uit interview: “De twee vormen samen één technisch directeur, werd weleens gekscherend gezegd. Beiden hebben hun eigen netwerk, hun krachten. Scheepers belt veel, onderhandelt, neemt beslissingen. De Bruijn werkt uit, digitaliseert, relativeert: ,,Marc zet altijd hoog in, wordt gevoelig als voetbal niet leidend is.” Scheepers: ,,En Maarten bewaakt de budgettaire kaders, brengt realiteitszin. Ik word soms te enthousiast, wil altijd vol gaan voor die spelersgroep.
  Dus toch……

  Ook nog een interessante quote om nu weer eens tegen het licht te houden:
  “FCE wil volgens plan weer in de top acht eindigen, ondanks een nog sterker geworden competitie. ,,De eredivisie komt onze kant op”, lacht Scheepers, wiens contract tot eind dit jaar loopt. Hij wil met de club stapjes blijven zetten: budgettair, sportief, maar bijvoorbeeld ook in de samenwerking met performance coach Matt Eyles. ,,Dat de selectie zo fit bleef, was niet alleen toeval. Ook dat willen we uitbreiden. Groeien, elk jaar de play-offs halen. En naar de eredivisie, waar ruimte is voor twee Eindhovense clubs. Dat het nu zo leeft, vind ik als echte stadsjongen mooi.”

  Dat laatste vind ik ook. Alleen lijkt steeds verder weg …..