Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

<

5.778 Reactie(s)

 1. Avatar
  november 27, 2023

  Vak-G. Je zegt de Bruijn? Die heeft toch niks met technische zaken te maken? Is een commerciƫle jongen die gaat echt niet ineens voetbalzaken bepalen. Anders kun je dat elke supporter wel laten doen.

 2. Avatar
  november 27, 2023

  Zei ik toch al.
  Dit seizoen kan je nu al als verloren beschouwen. Op de helft van dit lopende seizoen doet Eindhoven niet meer mee. Jammer dat ze het dit seizoen niet waarmaken. Er mag inderdaad wel eens gesproken worden met de verantwoordelijken hiervoor. Gewoon eerlijk zijn naar de supporters en geen praatjes verkopen.

 3. Avatar
  november 27, 2023

  Hoe lang loopt het contract nog van duo Scheepers en de Bruijn? Tijd ook dat die verantwoording gaan afleggen. Gefaald en dan zie je ze niet in de pers.

 4. Avatar
  november 27, 2023

  Kan heel verhaal hier schrijven maar het seizoen is in een paar woorden samen te vatten: geen progressie/enkel achteruitgang, veel blessures, matige ‘aankopen’, troosteloos spel.

  Een verloren seizoen. Zonde na die twee mooie jaren

 5. Avatar
  november 27, 2023

  Inkrimping van het aantal parkeerplaatsen is een slecht vooruitzicht met het oog op promotie naar de Eredivisie šŸ™‚

 6. Avatar
  november 26, 2023

  Een schande! Scheidrechter beĆÆnvloedde het spel volledig en stuurde Amevor onterecht weg. Anders had FCE zeker niet verloren… morgen gewoon 3 punten pakken tegen hekkensluiter. Geen gemaar maar vlammen !

 7. Avatar
  november 26, 2023

  Die hebben er echt wat voor over. Ik zat droog voor het elektronenmonster in hartje Dordt. Het zit ons met de arbitrale beslissingen niet mee met onthouden strafschoppen en een onterechte rode kaart, alleen tegen TOP een arbitraal kadootje. De meeste trainers wisselen na veldverwijdering een aanvaller voor een verdediger en onze Willem kopieert dat. We kwamen niet meer onder de druk uit, omdat er niemand meer op het midden of voor stond. Een goede Jorn hield ons in de wedstrijd. Opvallend voor de rode kaart was toch de zwakke technische opbouw van de achterhoedespelers op een paar goede diepe ballen van Luuk Wouters na die een goede linkerpoot heeft. Jasper was verdedigend erg matig. En het middenveld… verslaggever Teun de Boer: “Dorenbosch geeft de bal kinderlijk weg.” David Garden is technisch beter dan August, maar is nog geen volwaardige aanvaller. Dus met weefmeester eens. Maar ook wanneer El Bouchataoui op de training een goede middenvelder is, dan kunnen we zeker versterking gebruiken na het vertrek van Brian.
  Maar helaas wij zijn voor een dubbeltje geboren. De beweende Wim van der Leegte had een vermogen van 200.000.000.000 Stel dat ons door VDL hiervan 0,01 procent geschonken wordt, dan zijn we een rijke club. Dan wil ik ook wel wel dezelfde procenten schenken van mijn spaargeld van 40.000. Mijn gift van een pilsje tegenover de miljoenen van VDL. En dan verhoudingsgewijs even royaal. En dan heb ik het nog niet over de fiscale voordelen van sponsoring.

 8. Avatar
  november 25, 2023

  Hulde aan de 119 meegereisde supporters!!!!!

 9. Avatar
  november 24, 2023

  Vandaag Groningen uit. Als je de voorbeschouwing leest krijg je niet het gevoel dat we vandaag veel hoeven te verwachten. In de vermoedelijke opstelling start Garden. Dat geeft wel aan dat de nood op versterking voorin hoger is dan de eventuele middenvelder die op proef is. Met alle afwezige hoeven we vanavond ook niet heel veel te verwachten. Met zo’n lijst afwezige kun je de trainer ook niks verwijten.

 10. Avatar
  november 22, 2023

  Waarom is Weijs een goeie keuze? Het argument dat hij het niet slechter doet dan Penders is niet echt een plus. Want Penders speelde inderdaad echt te verdedigend. En ook nu onder Weijs laat Eindhoven zich behoorlijk terugzakken. Een trainer kan zich met name onderscheiden door spelers beter te laten voetballen. Ze een stapje hoger te brengen. Dat zie ik in het spel helaas niet terug. En wat heeft Weijs al voor resultaten bij vorige clubs geboekt? Ik vind het nu nog veel te vroeg om de loftrompet voor Weijs te laten schallen.
  En ik lees in de reacties om in de winterstop te repareren en vervolgens lees ik geen middelen. Dus dat rijmt niet. Als er echt geen middelen zijn, dan kan Eindhoven ook geen extra spelers aantrekken. Spelers die echt wat meer brengen. Toch?
  Op den duur moet je toch een keer de technische mensen afmeten aan hetgeen je jezelf als doelstelling hebt gesteld. Jezelf afvragen of je wel waarmaakt, wat je met Eindhoven wil bereiken.